29ο Κύπελλο Ελλάδος «Αθ. Λευκαδίτης» 2021.

Το Σαββατοκύριακο 23-24/10/21 στον Βόλο με τον Β αγώνα δυσκολίας ολοκληρώθηκε το 29ο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ε.Ο.Σ. Αχαρνών με 3253 βαθμούς κατέκτησε το Κύπελλο για το 2021.  Το Κύπελλο Ελλάδος «Αθ. Λευκαδίτης» για το 2021 είχε συνολικά 5 αγώνες, οι τρεις ήταν αγώνες δυσκολίας (στο Βόλο Α΄ αγώνας στην Κομοτηνή και ο Β΄ αγώνας, πάλη στον Βόλο – οι δύο αγώνες boulder πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό και στο ΟΑΚΑ). Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη λόγω πανδημίας παρόλα αυτά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Τα παιδιά της  Αγωνιστικής ομάδας έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια συμμετείχαν στους αγώνες παρά τις δυσκολίες συνολικά πήραν μέρος 17 αθλητές και βοήθησαν  όλοι καθοριστικά στο να μαζέψει ο Σύλλογος 1783,25βαθμούς και να βρεθεί στην 5η θέση σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες αγωνιστικές ομάδες. Η ομάδα κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια (1 χρυσό, 6 ασημένια και 5 χάλκινα),

Η πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια ήταν  ανοδική,  όμως τα τελευταία δύο χρόνια λόγω πανδημίας πήγαμε πίσω, παρά τις δυσκολίες έχουμε μία σταθερότητα, παραμένουμε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της αγωνιστικής αναρρίχησης. Έχουμε την δυνατότητα να ανακάμψουμε την επόμενη χρονιά, η αγωνιστική ομάδα θα ενισχυθεί με νέες και νέους αθλητές στις μικρές κατηγορίες θα γίνει μία συνολική προσπάθεια να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες που είναι το μέλλον του συλλόγου στο άθλημα.  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας στους προπονητές αλλά και στους γονείς γιατί κατά την γνώμη μας έχουν ένα σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία.

Παραθέτουμε πίνακες με στοιχεία για την βαθμολογία τα μετάλλια και τους βαθμούς που κάθε αθλητής έδωσε στην ομάδα. Πέρα από τα μετάλλια αυτό που επιζητάμε περισσότερο σαν ομάδα είναι η  προσπάθεια και την συμμετοχή πάνω απ΄ όλα.  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s