Συντήρηση Μονοπατιών στην Πάρνηθα

Το Σάββατο 5 Ιουνίου ήταν η  Παγκόσμια μέρα για το Περιβάλλον ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης συμμετείχε μαζί με τον ΕΠΟΣ Φυλής και ΕΟΣ Αθηνών στον καθαρισμό και συντήρηση μονοπατιών στην Πάρνηθα. Ήταν μία πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης με τους Συλλόγους, με την υποστήριξη του Φορέα διαχείρισης της Πάρνηθας όπου  διέθεσε την σήμανση και  το Δασαρχείου όπου επέβλεπε και διευκόλυνε την προσπάθεια.

Συμμετείχαν εθελοντικά τα μέλη του Συλλόγου μας Κυριαζής Χρύσανθος, Φελέσκουρας Τάσος, Ρόζα Αντώνης, Ρουχωτάς Βασίλης, Βαβίτη Γιάννα  και η Βαβίτη Έφη. Ακόμα από τον Σύλλογος είχαμε και τον πιο μικρό ηλικιακά που αδιαμαρτύρητα συμμετείχε σε όλη την διαδικασία  επί 5 ώρες με το κλαδευτήρι του βοήθησε αρκετά, τον Νικήτα Κυριαζή.

Η συντήρηση έγινε από συνολικά τρεις ομάδες που παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν με μεγάλη προθυμία όλοι συνέβαλλαν έτσι ώστε μέσα σε 5 ώρες να σηματοδοτηθεί και να συντηρηθεί ένα από τα παλαιότερα και κύρια μονοπάτια διάσχισης της Πάρνηθας  από Διάσελο Πανός  – Πηγή Σκιπιζα – Μόλα – Ξούλιζα – Παλιομηλέσι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s