Αναρριχητικό Πεδίο Κουτσομαράκι στην Πετρούπολη.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου έγινε η ονοματοδοσία του Πεδίου παρουσία και του Νίκου Λατσούδη ο οποίος είχε υποδείξει την τοποθεσία πριν 4 χρόνια. Το αναρριχητικό πεδίο μετά από μεγάλη προσπάθεια και δουλειά από πολλά μελή του Συλλόγου είναι σε καλή κατάσταση για να αξιοποιηθεί. Το 2019 έγινε μία πολύ καλή δουλειά για τον καθαρισμό του μονοπατιού μέχρι το Πεδίο αλλά και το 2020 μετά την καραντίνα.

Έχει μία αξία να αναφέρουμε ότι στις 16 Μάιου του 2019 το μονοπάτι είχε κλείσει τελείως είχαν πέσει δέντρα και η βλάστηση είχε καλύψει ένα μεγάλο μέρος του μονοπατιού. Η ομάδα rebels (είναι οι γονείς των παιδιών που είναι στην αγωνιστική ομάδα και έχουν ξεκινήσει και εκείνοι αναρρίχηση στην πίστα και στο βράχο) καθάρισαν και το μονοπάτι αλλά διαμόρφωσαν και το χώρο κάτω από το πεδίο.  

Στο Αναρριχητικό Πεδίο έχουν ανοιχτεί μέχρι τώρα 6 διαδρομές επικεφαλής αναρρίχησης και μία top rope από τον Καραπετάκο Άκη και τον Παναγιωτόπουλο Μιχάλη. Η δυσκολία των διαδρομών ξεκινάει από 5a μέχρι 6c.  Το επόμενο διάστημα θα ανοιχτούν και άλλες διαδρομές.

Αναρριχητικό Πεδίο Κουτσομαράκι
 ΌνομαΒαθμολογίαΜέτραΣετάκιαΑνοίξαντεςΠαρατηρήσεις
1ΤΙΡΑΜΟΛΑ6a16μ.8Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 
2ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ6c12μ.7Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 
3ΓΕΡΑΚΟΤΡΥΠΑ5b14μ. Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ.top rope (υπάρχει φωλιά γερακιού γι΄αυτό είναι μόνο το ρελέ)
4PLATOON5c+13μ.8Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 
5REBELS5c13μ.8Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 
6ROLLING STONE5a13μ.7Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 
7ΕΥΚΩΛΙΤΣΑ5b+105Καραπετάκος Α. Παναγιωτόπουλος Μ. 

Από τις εργασίες 2020 και 2019

Σχολιάστε