Πεζοπορία – Αναρρίχηση στην Πάρνηθα

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στην Πάρνηθα.

 Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 8:00.
  • Άφιξη στους Θρακομακεδόνες στις 9:00, από όπου και θα ξεκινήσει η πεζοπορία.
  • Η μεγάλη διαδρομή θα έχει διάρκεια μέχρι 2½  ώρες, από τους Θρακομακεδόνες μέχρι το Καταφύγιο Φλαμπούρι (Υψομετρική διαφορά ανάβασης +600 μ., κλίση εδάφους +11ο, απόσταση 3,2 χιλ., σήμανση με κίτρινα τρίγωνα).
  • Η μικρή διαδρομή θα ξεκινήσει από την άσφαλτο κοντά στο καταφύγιο Μπάφι μέχρι το καταφύγιο Φλαμπούρι (απόσταση 1,7 χιλ. και 1,7 χιλ. επιστροφή, σύνολο 3,4 χιλ.). Στο καταφύγιο θα συναντηθούν και οι δύο διαδρομές απ΄όπου και θα επιστρέψουν όλοι μαζί στα λεωφορεία (1,7 χιλ.).
  • Επιστροφή στην Πετρούπολη περίπου στις 14:30. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραμείνει για φαγητό σε ταβέρνα στην Πετρούπολη.
  • Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 21:30  θα γίνει ενημέρωση στο σύλλογο για την διαδρομή.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 8€ για τα μέλη του Συλλόγου και 10€ για τα μη μέλη.
  • Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες θα παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Για να υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά του Συλλόγου να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι για ακυρώσεις που γίνονται μετά  την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου  δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων γιατί έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6948522375, 6973632190.

Αναρρίχηση θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο της Βαρυμπόμπης (Πέτρα Λιάγκος, Πίσω Πέτρα)  για τους ενήλικες αναρριχητές του Συλλόγου. Το κόστος είναι 5€. Οι αναρριχητές θα ξεκινήσουν μαζί με τους πεζοπόρους από Θρακομακεδόνες. Επίσης στην αναρρίχηση θα συμμετάσχουν και τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο σεμινάριο αναρρίχησης την Κυριακή 11/10/15 στην πίστα αναρρίχησης του Συλλόγου. Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά είναι 10€ και για τις δύο μέρες. Δε θα υπάρχει επιβάρυνση οικονομική για την μεταφορά, για όσους συμμετάσχουν στην αναρρίχηση. Η μεταφορά θα γίνει με ΙΧ καθώς και με το λεωφορείο Δήμου στα πλαίσια συνεργασίας με το Δήμο Πετρούπολης για την ανάπτυξη του αθλήματος της αναρρίχησης στην πόλη μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Σύλλογο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s