Πεζοπορία στο βουνό Καλλίδρομο

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Μαΐου θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στο βουνό Καλλίδρομο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– Συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώ στις 6:45 και αναχώρηση στις 7:00. – Θα πραγματοποιηθούν 3 διαδρομές (μικρή, μεσαία και μεγάλη διαδρομή) – Η έναρξη και των τριών διαδρομών θα γίνει από το χωριό Ελευθεροχώρι:

  • Η μικρή διαδρομή θα έχει διάρκεια 1 ½ ώρα (5,8 χιλ.) με υψομετρική διαφορά +200μ (μέχρι την «μεγάλη βρύση») και επιστροφή στο χωριό.
  • Η μεσαία διαδρομή θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 15 λεπτά (8,6 χιλ). και υψομετρική διαφορά +220μ (μέχρι την λίμνη Νευρόπολη) και επιστροφή στο χωριό.
  • Η μεγάλη διαδρομή θα έχει διάρκεια 3 ½ ώρες (11,5 χιλιόμετρα) μέχρι την κορυφή στα 1270μ. υψόμετρο, και επιστροφή στο χωριό.

– Θα ακολουθήσει φαγητό σε τοπική ταβέρνα. – Επιστροφή στην Πετρούπολη περίπου στις 20:00 με 20:30. – Το κόστος για τη μεταφορά είναι 12€ για τα μέλη του Συλλόγου και 14€ για τα μη μέλη. – Την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 21:30 θα γίνει η συνάντηση-ενημέρωση για τις διαδρομές στον Σύλλογο (Μ. Μπότσαρη 5). Σε κάθε πεζοπορία γίνεται πάντα ενημέρωση για τις δυσκολίες της κάθε διαδρομής, έτσι ώστε ο καθένας να επιλέξει την διαδρομή που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του .

– Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες θα παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά του Συλλόγου να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι για ακυρώσεις που γίνονται μετά την Παρασκευή 15 Μαΐου δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων γιατί έχουν κλειστεί τα πούλμαν. – Δηλώσεις συμμετοχής αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία (Μ. Μπότσαρη 5) και στα τηλέφωνα του Συλλόγου 6948522375, 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s