Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει ανάβαση στον Κτενιά στα 1634μ. στην Νεστάνη

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει ανάβαση στον Κτενιά στα 1634μ. στην Νεστάνη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:  Ε

  • Συνάντηση στις 6:30 και αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 6:45.
  • Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές  μία μικρή και μία μεγάλη διαδρομήκαι οι δύο θα ξεκινήσουν μαζί από το ίδιο σημείο, από το χωριό Νεστάνη .
  • Η μικρή διαδρομή θα φτάσει μέχρι το Κάστρο Γουλάς  και επιστροφή στο χωριό, η διαδρομή είναι σε δρόμο και σε μονοπάτι για να προσεγγίσουμε το κάστρο. Γενικά η διαδρομή έχει +420μ. Υψομετρ. Διαφ. υψομετρικές διαφορές. Η διάρκεια είναι 1 ½  με 2 ώρες και η απόσταση 5,5χιλ. η διαδρομή φτάνει στην κορυφή στα 1071 μέτρα από το χωριό Νεστάνη που είναι στα 650μέτρα υψόμετρο.
  • Η μεγάλη διαδρομή πηγαίνει μαζί με την μικρή διαδρομή θα συνεχίσει όμως για την ψηλή κορυφή στα 1634μ. από την κορυφογραμμή του Κτενιά και επιστροφή πάλι πίσω από την ίδια διαδρομή. Η μεγάλη διαδρομή θα έχει επιπλέον 6χιλ. Διάρκεια 4 με 5 ώρες με +980μ. υψομετρικές διαφορές  συνολική απόσταση 11,5χιλ.
  • Περιγραφή: C:\Users\User1\Desktop\2015_03_01 KTENIAS 005.jpgΓια να είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε  την μεγάλη διαδρομή καλό είναι να έχουμε τον απαραίτητο  βασικό τουλάχιστον  Ορειβατικό  εξοπλισμό, που αποτελείται από: Ορειβατικό αδιάβροχο παπούτσι, Μπατόν,  σακίδιο.
  • Στο χωριό Νεστάνη  θα υπάρχει χρόνος για καφέ και φαγητό, ακόμα όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει το δικό του φαγητό μαζί.
  • Αναχώρηση  στις 17:00 για Πετρούπολη.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 18€ για τα μέλη του Συλλόγου και 20€ για τα μη μέλη. Όποιος έρθει με δικό του μέσο το κόστος είναι 5€. 
  • Την Τρίτη 17  Ιανουαρίου στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πεζοπορική διαδρομή.
  • Παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή  20 Ιανουαρίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στα τηλέφωνα 6948522375, (Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 20:00). Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190.

Φόρμα ηλεκτρονική εγγραφής στις πεζοπορικές ορειβατικές εκδρομές του Συλλόγου:

https://forms.gle/oUaezCCQo6mHwbur6

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s