Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του 

Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου  Πετρούπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης συνεδρίασε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και αποφάσισε να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2022 έως 2024.

Το Δ.Σ. ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών λόγω λήξεως της θητείας του, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και αποφασίζει την  διεξαγωγή των εκλογών αυθημερόν από ώρα 18:00  έως 21:00 στην αίθουσα  του Συλλόγου οδός Μ. Μπότσαρη 5 στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με άρθρο 23 του καταστατικό του Συλλόγου δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο και την ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την εγγραφή τους. Τα μέλη με δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα (για το έτος 2022).

Οι υποψηφιότητες για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή θα κατατεθούν ηλεκτρονικά στα e-mail: pospetroupoli@yahoo.gr και xr.kyriazis2@gmail.com  αλλά και τηλεφωνικά στα τηλ. 6948522375,  6973632190,  6938421945. Έγκαιρα να κατατεθούν οι υποψηφιότητες μέχρι την Τρίτη 19 Ιουλίου για την καλύτερη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και το νέο αθλητικό νόμο Ν.4726/2020. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους (12€ την ετήσια συνδρομή τους) και την ημέρα τον εκλογών. Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να σημειώνει μέχρι επτά (7) σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι τρεις (3) για την Ε.Ε.

Τα μέλη του Συλλόγου για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους χωρίς αυτήν δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμα τους.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γραμματέας Κυριαζής Χρύσανθος                                                                      Τσόλη Αντιγόνη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s