Στην Λίμνη Δόξας 15-16-17 Ιουλίου 2022 ο Π.Ο.Σ. Πετρούπολης ανάβαση στην Ντουρντουβάνα 2083μ.

Λίμνη Δόξας 15-16-17 Ιουλίου 2022

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Θα πραγματοποιήσει ορειβατική τριήμερη εξόρμηση με σκηνές στην Λίμνη Δόξας στις 15-16-17 Ιουλίου. Πηγαίνουμε ξανά μετά από 10 χρόνια στον χώρο όπου πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί ο Σύλλογος μας, το 2012. Το 2013 είχαμε πάει σαν Σύλλογος και είχαμε πραγματοποιήσει ανάβαση στην Ντουρντουβάνα στην κορυφή Τριανταφυλλιά 2109μ.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Την Παρασκευή 15/7/22 αναχώρηση το μεσημέρι στις 15:00 με δικά μας μέσα από τον Σύλλογο Μ. Μπότσαρη 5. Μετά από 2 ½ ώρες φτάνουμε στην Λίμνη Δόξα και στήνουμε τις σκηνές, τακτοποιούμε τα απαραίτητα για την διαμονή μας σε ελεύθερο κάμπινγκ στο δάσος σε συγκεκριμένο χώρο. Η ώρα αναχώρησης είναι ελεύθερη ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει και αργότερα.

Το Σάββατο 16/7/22 έχει πρωινό ξύπνημα στις 7:00 για την ανάβαση στην κορυφή Ντουρντουβάνα στα 2083μ. είναι η πρώτη κορυφή με θέα την λίμνη Δόξας .

Την Κυριακή 17 Ιουλίου Το πρόγραμμα είναι ελεύθερο για μπάνιο στην λίμνη. Ο καθένας αναχωρεί ό,τι ώρα θέλει αφού μαζέψουμε το χώρο, επιστρέφουμε στην Πετρούπολη.

Η ανάβαση στην Ντουρντουβάνα πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, αν όσοι θέλουν να συμμετέχουν δεν μπορούν να είναι από την Παρασκευή στην κατασκήνωση.

Τι θα χρειαστούμε τις μέρες που θα είμαστε στην Λίμνη Δόξας:

Για την κατασκήνωση – Σκηνή και slipingbang, φακό ή φακό κεφαλής, αντικουνοπικό, ατομικό φαρμακείο και   ό,τι εκτιμάει κάποιος για την διανυκτέρευση στην ύπαιθρο. Το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει επομένως θα χρειαστούμε και ανάλογο ρουχισμό.

Για την ανάβαση – ορειβατικό παπούτσι, Μπατόν, καπέλο, νερό 2 litra, αντηλιακό.  

Για την διατροφή μας ο καθένας θα φροντίσει για ό,τι χρειάζεται για αυτές τις μέρες, γενικότερα  θα συνεισφέρουμε όλοι από κάτι . Ακόμα θα βάλουμε όλοι από 5€ για την συμμετοχή (για σουβλάκια και μπύρες).

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν και δεν έχουν κάτι από τον απαραίτητο εξοπλισμό ή δεν έχουν μεταφορικό μέσο να το δηλώσουν για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν.

  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 20:00).
  • Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190

Η ομάδα που τον Ιούλιο του 2012 αποφάσισε την ίδρυση του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης.

Ιούλιος 2013

Κορυφή Τριανταφυλλιά 2109μ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s