12ος Αγώνας Αναρρίχησης Boulder 2022 , Π.Ο.Σ.Πετρούπολης.

12ος Αγώνας Αναρρίχησης Boulder 2022

Το Σαββατοκύριακο  4 και 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 12ος αγώνας αναρρίχησης boulder στην Αναρριχητική Πίστα του  Π.Ο.Σ. Πετρούπολης με την συμμετοχή 50 αθλητών.  Οι αγώνες έγιναν σε δύο μέρες,  το Σάββατο πήραν μέρος το παιδιά έτος γεν.  2016 και 2017, Παμπαίδες /Παγκορασίδες Δ  έτος γεν. 2015, και την Κυριακή οι υπόλοιπες κατηγορίες. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια αξίζουν σε όλα συγχαρητήρια.  Οι μικρότεροι αθλητές μας το Σάββατο το απόλαυσαν  αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια (διελκυστίνδα , σκυταλοδρομίες) και είδαν μία παιδική ταινία. Ακόμα βραβεύσαμε τους μικρούς αθλητές για την συνολική προσπάθεια τους, με ένα κύπελλο που κάθε αθλητής θα το πάρει στο σπίτι του για μία εβδομάδα.

Κάθε φορά μέσα από τους εσωτερικούς αγώνες του Συλλόγου γίνεται η  επιλογή των νέων αθλητών  που θα ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα. Οι νέοι αθλητές μας  έχουν ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και εκτιμάμε ότι μπορούν να κάνουν αυτό το βήμα. Θα ενημερώσουμε τους γονείς το επόμενο διάστημα για την επιλογή των παιδιών.  Η αγωνιστική μας ομάδα πρωταγωνιστεί σε Πανελλαδικό επίπεδο και έχουμε πολλές διακρίσεις, παρόλα αυτά αυτό που έχει σημασία πάνω απ΄ όλα είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια και το αθλητικό πνεύμα που διακρίνει την αγωνιστική μας ομάδα.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι αγώνες. Έχει μία σημασία να τους αναφέρουμε: Η  χάραξη των περισσότερων προβλημάτων έγινε από τον Αθανασάκη Μάνο, διαδρομές ακόμα χάραξε και  ο Κυριαζής Γιώργος. Κριτές και γραμματεία  ήταν ο Σιαξαμπάνης Σεραφείμ, Αθανασάκη Μαρία αθλητές του Συλλόγου, Κυριαζής Γιώργος, Σταμογιάννη Χρύσα,   Βαβίτη Γιάννα και ο Αθανασάκης Γιάννης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων :

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τέλη Ιουλίου. Ακόμα θα αξιοποιήσουμε την αίθουσα μετά το κλείσιμο των σχολείων για πρωινές αθλητικές δραστηριότητες, το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί άμεσα.

Η αγωνιστική ομάδα μας τις επόμενες μέρες θα δώσει έναν σημαντικό  έναν Αγώνα Κυπέλλου στην Κομοτηνή στις 25 και 26 Ιουνίου, όλοι οι αθλητές χρειάζονται σε αυτήν την προσπάθεια  της ομάδας. Όσοι αθλητές θέλουν να πάρουν  μέρος άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s