30ο Κύπελλο Ελλάδος  2022 «Αθ. Λευκαδίτης» στην Αγωνιστική Αναρρίχηση Β΄ Αγώνας Κομοτηνη 25-26/6/2022.

30ο Κύπελλο «Αθ. Λευκαδίτη» (αγώνισμα δυσκολίας) – Β αγώνας, Κομοτηνή 25 & 26/6/2022

Στην Κομοτηνή στις 25 και 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 30ο Αγώνας Κυπέλλου Β΄ Αγώνας δυσκολίας. Με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώνεται ο αγώνας δυσκολίας και συνδιαστικά από αυτούς τους δύο αγώνες θα διακριθούν οι αθλητές στο Κύπελλο. Αναλογα την θέση που έχουν κατακτήσει στο Βόλο και στην Κομοτηνή θα βγει ο καλύτερος στους αγώνες δυσκολίας και θα πάρει Κύπελλο πέρα από το χρυσό μετάλλιο. Το αντίστοιχο θα γίνει και στους δύο αγώνες boulder στον Αλμυρό και στην Αθήνα από τον Σεπτέμβριο όπου θα ανακυρηχθεί και ο Κυπελλούχος Ελλάδος.

Βασικό είναι να πάμε όμως με αρκετούς αθλητές για να μπορέσουμε σαν Σύλλογος να διακριθούμε.

Το κόστος θα είναι ανά άτομο η μεταφορά 55€ και 50€ η διαμονή στο Ξενοδοχείο Ανατόλια μαζί με το πρωινό θα χρειαστεί να κάνουμε δύο διανυχτερεύσεις στην Κομοτηνή. Επομένως το συνολικό κόστος για έναν αθλητή με έναν γονιό είναι (55€+55€+50€+50€ = 210€). Όσο μπορούν πιο έγκαιρα να δηλώσουν οι αθλητές μας συμμετοχή για τους αγώνες στην Κομοτηνή. Έτσι ώστε να γίνουν οι αντίστοιχες κρατήσεις σε δωμάτια στο ξενοδοχείο αλλά και να είμαστε και μέσα στις προθεσμίες για τις  Δηλώσεις συμμετοχής που είναι μέχρι έως την 19/06/2022 και ώρα 00:00.

Γενικό Κάλεσμα σε όλους τους παλιούς αθλητές του Συλλόγου.

Έχει μία αξία να αναφέρουμε ότι η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου μας έχει παράδοση σε αυτό τον αγώνα έχει κατακτήσει το Κύπελλο δύο φορές το 2018 και το 2019. Εκτιμάμε ότι έχουμε την δυνατότητα το 2022 να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Η ομάδα έχει ανανεωθεί αρκετά με νέους αθλητές όμως θεωρούμε ότι η παρουσία τον αθλητών που έγραψαν ιστορία στην κατάκτηση του  Κύπελλο Ελλάδος τα προηγούμενα χρόνια θα είναι καθοριστική. Έχει μία ιδιαίτερη σημασία να γνωρίσουν οι νέοι αθλητές τους πιο παλιούς, το όφελος δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Πήραμε το Κύπελλο γιατί ήταν μία παρέα όχι μόνο στον αγώνα αλλά και έξω. Έχουν να πάρουν πολλά οι νέοι αθλητές από τους πιο παλιούς. Το 2018 πήραν μέρος 24 αθλητές  και το 2019 ήταν 28 αθλητές. Τώρα είμαστε στην 4η θέση πολύ κοντά στους τρεις πρώτους με 13 αθλητές. Θεωρούμε ότι μπορούμε ότι έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε το Κύπελλο και να στο τέλος να το πανυγηρίσουμε με ένα γλέντι όπως παλιά.

  Οι αγώνες του 30ου  Κυπέλλου Ελλάδος «Αθ. Λευκαδίτη» 2022 να θυμίσουμε πότε είναι οι αγώνες:

  • Βόλος 26-27/3/2022 Α΄ Αγώνας  Δυσκολίας πραγματοποιήθηκε
  • Στην Κομοτηνή 25-26 Ιουνίου Β΄ Αγώνας  Δυσκολίας
  • Στον Αλμυρό 24-25 Σεπτεμβρίου Α΄ Αγώνας  Boulder
  • Στην Αθήνα  29 – 30  Οκτωβρίου Β΄ Αγώνας Boulder

Βόλος Α΄ Αγώνας Δυσκολίας

Στις  26-27/3/22 στον Βόλο πραγματοποιήθηκε ο Α΄ Αγώνας Δυσκολίας.  Οι αγώνες Κυπέλλου είναι μία σειρά από 4εις αγώνες σύνολο (δυο Δυσκολία και δύο στο Boulder).    Η αγωνιστική μας ομάδα πήρε μέρος με 13 αθλητές και συγκεντρώσαμε 618 βαθμούς και είμαστε στην 4η θέση. Οι αθλητές μας έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση αρκετά παιδιά πρώτη φορά πήραν μέρος σε έναν αγώνα που συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Κατακτήσαμε τρία μετάλλια με τους Αθανασάκη Μάνο χρυσό τον Κάσο Νικόλα ασημένιο και τον Πάκο Ηρακλή χάλκινο. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ αρκετά ήταν πολύ κοντά στα μετάλλια, όλα όμως συνέβαλαν στην βαθμολογία της ομάδας έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ομαδικότητας και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Τα παιδιά  είχαν μία ωραία εμπειρία από τέτοιους αγώνες γνώρισαν αθλητές από άλλους Συλλόγους στην άλλη άκρη της Ελλάδας και ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν.

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQZD6aZD779IiQx_5vheO9FQPx0y4v8dyjIvxE0czHWwxcnicCSb1fxNTdKOzSDzivhQkDs5bXkGA7z/pubhtml

Αναλυτικός Πίνακας με τις βαθμολογίες:

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s