Κυριακή 3 Απριλίου, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο θεματικό Πάρκο του Συνεβρού.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο θεματικό Πάρκο του Σύνεβρου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:  Ε

  • Συνάντηση στις 7:15 και αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 7:30.
  • Θα περιηγηθούμε στο θεματικό Πάρκο στο Δάσος του Συνεβρού. Η Πεζοπορία στο θεματικό πάρκο ξεκινά ανακαλύπτοντας κτίσματα παλαιότερης αρχιτεκτονικής, που αναβιώνουν τη παραδοσιακή ζωή των Αρμενίων. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στο Λαογραφικό Μουσείο του Area Synest και να δούμε από κοντά πως ήταν τα σπίτια με τις παραδοσιακές φορεσιές και τα οικιακά σκεύη της εποχής. Μικροί και μεγάλοι θα χαθούν πίσω στο χρόνο θαυμάζοντας πραγματικά αντικείμενα – αντίκες και θα μάθουν τη ιστορία των επαγγελμάτων της εποχής. Μπορούμε να δούμε το Κοτοχωριό με σπάνια είδη πουλερικών, τα οποία ζουν σε προσεγμένα και κομψά σπιτάκια, ενώ λίγο πιο κάτω το Κουνελοχωριό  θα κερδίσει τα βλέμματα με τα κουνέλια, τους λαγούς αλλά και τα παγώνια. Για φαγητό θα πάμε σε κοντινό χωριό.
  • Αναχώρηση  στις 17:00 για Πετρούπολη.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 16€ για τα μέλη και τα παιδιά  του Συλλόγου και 18€ για τα μη μέλη. Όποιος έρθει με δικό του μέσο το κόστος είναι 5€. 
  • Επιπλέον για την είσοδο στο πάρκο το κόστος είναι 5€ για τα παιδιά και 10€ για τους ενήλικες.
  • Παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
  • Λόγω πανδημίας στο Πούλμαν ακολουθούμε τις οδηγίες παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια όλων. Επομένως υποχρεωτικά  όλοι με μάσκα, με πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νοσήσης μαζί μας και ράπιντ τεστ όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι. Εκτιμάμε ότι καλό είναι παρά το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτικό, να κάνουμε όλοι ένα self test από την προηγούμενη μέρα, σαν ένα επιπλέον μέτρο πρόληψης. Ακόμα ανά κάποιος έχει ορισμένα  συμπτώματα ανεξάρτητα  αν έχει εμβολιαστεί ή έχει αρνητικό τεστ καλό θα ήταν να μην συμμετέχει.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στα τηλέφωνα 6948522375, (Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 20:00).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s