Κυνήγι Θησαυρού – Πεζοπορία – Αναρρίχηση Βράχου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης  πραγματοποίησε «Κυνήγι Θησαυρού» στο Άλσος Αγίου Δημητρίου το πρωί 9:30 και το απόγευμα στις 17:00  μία Πεζοπορική Διαδρομή  και αναρρίχηση βράχου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Στο «Κυνήγι Θησαυρού» συμμετείχαν παιδιά  απ’ όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας,. Τα παιδιά μέσα από μια διαφορετική εμπειρία και μέσα από το παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άλσος της πόλης και να γνωρίσουν βασικές αρχές προσανατολισμού με πυξίδες και χάρτες. Νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τα οποία μοιράστηκαν τον «θησαυρό» που ήταν ένα αναμνηστικό μετάλλιο του δήμου Πετρούπολης, καθώς και ένας φάκελος με γραφική ύλη, δωρεά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η Πεζοπορία ξεκίνησε από την πλατεία Αγίου Δημητρίου και είχε  διάρκεια  τρεις ώρες. Πέρασε από το Αναρριχητικό Πεδίο «Κουτσομαράκη», όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη αναρρίχησης σε βράχο από αναρριχητές του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης. Δόθηκε η ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν στην πεζοπορία να δοκιμάσουν την αναρρίχηση βράχου μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι Φωτογραφίες: George Panos Photography

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s