32η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση  στα Μετέωρα 17-18-19 Σεπτεμβρίου 2021

Η γιορτή της αναρρίχησης βράχου

H Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση πραγματοποιήτε εδω και 32 χρόνια στα Μετέωρα, ο θεσμός εξακολουθεί να προσελκύει τους Έλληνες αναρριχητές των σωματείων . Τα Μετέωρα είναι μόνιμος τόπος διεξαγωγής της Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης, προσφέροντας εξαιρετικές διαδρομές για αρχάριους αλλά και πεπειραμένους αναρριχητές, με σεβασμό στην μοναστική κοινότητα, σκαρφαλώνοντας μόνο στους βράχους που δεν έχουν κατοικημένα μοναστήρια.

Στη φετινή Π.Α.Σ , συμμετείχαν 378 αναρριχητές από 32 σωματεία. Η γραμματεία της διοργάνωσης κατέγραψε την εκτέλεση αμέτρητων διαδρομών κάθε τύπου και δυσκολίας από τους αναρριχητές μας.

Για πρώτη φορά φέτος διοργανώθηκε αγώνας Vertical Challenge στους βράχους του πεδίου της Σαρακίνας με τη συμμετοχή 30 αναρριχητών .

Η κεντρική εκδήλωση της 32ης Π.Α.Σ έλαβε χώρα στο φιλόξενο Camping Vrachos  στο Καστράκι Μετεώρων που φιλοξενεί την Π.Α.Σ από την αρχή της διοργάνωσής της, εδώ και 32 χρόνια, βοηθώντας στην προώθηση της αναρρίχησης.

Ενδιαφερον είχε η συμμετοχή μικρών αναρριχητών δείχννοντας ότι η αναρρίχηση έχει και παρόν αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον το μέλλον.

Ο Σύλλογος βρέθηκε στην Αναρριχητική Συνάντηση – Αναρρίχηση στην Ντούπιανη στην διαδρομή Duett 30μ.. Ο Κυριαζής Χρύσανθος στο 1ο ρελε και η Βαβίτης Έφη μετά από 5 χρόνια κάνει ξανά την πρώτη της διαδρομή στον βράχο μαζί με τον μικρό Νικήτα που έφτασε στα 15 μ. στο 1ο σετάκι καλή αρχή στα αντιπωσιακά Μετέωρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s