Την Κυριακη 19 Σεπτεμβρίου Κυνήγι Θησαυρού.

Ο Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης διοργανώνει κυνήγι θησαυρού για παιδιά στο Άλσος Αγ. Δημητρίου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Στα πλαίσια των δράσεων για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 (που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου). Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το άλσος θα γνωρίσουν βασικές αρχές προσανατολισμού με πυξίδες και χάρτες μέσα από το παιχνίδι, θα είναι μία διαφορετική εμπειρία. Αφορά ηλικίες από 5 ετών μέχρι 10 ετών. Στις  9:30 θα ξεκινήσουν τα παιδιά (Α΄,Β΄, Γ΄ Δημοτικού)  και στις 10:30 (Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού) στο πάνω μέρος του Άλσους στην παιδική χαρά.

Το φετινό θέμα της EUROPEANMOBILITYWEEK είναι «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς» και στον Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας εξάπλωσης του Covid 19 που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.

Ο Πεζοπορικό – Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολης την ίδια μέρα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Πεζοπορική διαδρομή από την πλατεία Αγίου Δημητρίου όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής. Η πεζοπορία θα έχει διάρκεια  περίπου τρεις ώρες και θα περάσει από το Αναρριχητικό Πεδίο, όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει αναρρίχηση βράχου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s