29ο Κύπελλο Νέων Δυσκολίας στο Βόλο και στον Αλμυρό 3 και 4 Ιουλίου.

Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί 3-4/7/2021 θα συμπεριληφθεί στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος. Η Αγωνιστική μας ομάδα έχει γράψει ιστορία στους αγώνες Κυπέλλου αφού έχει κατακτήσει το Κύπελλο το 2018 και 2019. Το 2020 δεν πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο λόγω της πανδημίας, χάθηκε η ευκαιρία  για την ομάδα αλλά και για τους αθλητές να αγωνιστούν, να  κάνουν την προσπάθεια τους και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο.

Το 2021 είναι η χρονιά που επιστρέφουμε στους αγωνιστικούς χώρους και μπορεί να συνοδευτεί με μία καλή αγωνιστική παρουσία. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η συμμετοχή των παιδιών να ευχαριστηθούν αυτό που αγαπάνε, την αναρρίχηση. Με αυτήν την λογική πάμε στους αγώνες. Έτσι πορευτήκαμε όλα τα χρόνια και έτσι ήρθαν και οι επιτυχίες σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο,  κάθε αθλητής έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα ανεξάρτητα από την θέση που θα πάρει στους αγώνες. Να θυμίσουμε ότι τα δύο κύπελλα τα πήραμε γιατί οι αθλητές μας συγκέντρωσαν πολλούς βαθμούς όχι απαραίτητα πρώτες θέσεις. Άλλοι παράγοντες που συνέβαλλαν  καθορίστηκα ήταν οι προπονητές  και οι γονείς που αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για να είναι όλα τα παιδιά παρόντες στους αγώνες.

Για τους αγώνες αυτούς παίρνοντας υπόψη τις δυσκολίες λόγω πανδημίας και λόγω της χρονικής περιόδου που γίνονται οι αγώνες, καλούμε τους γονείς να ενημερώσουν έγκαιρα για την συμμετοχή στους αγώνες στο τηλέφωνο 6973632190.

Πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός ανάλογα τις συμμετοχές έτσι ώστε να δούμε με ποιο τρόπο θα μετακινηθούμε στο Βόλο και τον Αλμυρό με πούλμαν ή ΙΧ. Ακόμα λόγω ότι οι αγώνες θα είναι δύο ημέρες θα χρειαστεί διανυκτέρευση.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν:

Σάββατο στις 3 Ιουλίου στον Βόλο, Αγώνας Δυσκολίες ώρα έναρξης των αγώνων 11:30.

Κυριακή στις 4 Ιουλίου στον Αλμυρό, Αγώνας boulder ώρα έναρξης στις 8:30

Οι κατηγορίες που θα αγωνισθούν  είναι :

Παμπαίδες- Παγκορασίδες  Α΄ – γεννημένοι/ες   2008-2009

Παμπαίδες- Παγκορασίδες   Β΄ – γεννημένοι/ες  2010-2011

Παμπαίδες- Παγκορασίδες   Γ΄ – γεννημένοι/ες  2012-2013

Παμπαίδες- Παγκορασίδες   Δ΄ – γεννημένοι/ες  2014

Να πάρουμε υπόψη τα εξής:

  • Για την συμμετοχή στους 2 αγώνες της ΕΟΟΑ το κόστος είναι 10€+10€ =20€
  • Για την ασφάλεια από 25€, θα ισχύει για 1 χρόνο.
  • Οι αθλητές που δεν έχουν περάσει από καρδιολόγο θα χρειαστεί να εξεταστούν άμεσα θα φροντίσουμε να έρθει ο Καρδιολόγος στο Σύλλογο τις επόμενες ημέρες το κόστος θα είναι 10€.
  • Θα χρειαστεί  ραπιντ  τεστ πριν τους αγώνες (πιθανό να υπάρχει το πρωί στον Βόλο μονάδα του ΕΟΔΥ για να γίνουν δωρεάν ράπιντ τεστ για όλους τους αθλητές και συνοδούς όπως έγινε στους Πανελλήνιους αγώνες στις 22-23/5/21). Θα το γνωρίζουμε έγκαιρα αν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
  • Θα χρηστεί να γίνει ενημερώσει στο Σύλλογο για τα μπορέσουν όλοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την προστασία όλων στους αγώνες. Έχουν βγει συγκεκριμένα πρωτόκολλα για τους αγώνες που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο αγώνας δυσκολίας στο Βόλο θα είναι σε κλειστό γυμναστήριο και ο αγώνας Boulder στον Αλμυρό σε ανοιχτό χώρο στο δάσος Κουρί.

Οι προκηρύξεις των Αγώνων

http://www.eooa.gr/?p=5024

32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Μαΐου στο Βόλο και στον Αλμυρό.

Η αγωνιστική μας ομάδα πήρε μέρος με 4 αθλητές και κατέφεραν να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες, μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας.  Οι αθλητές μας που πήραν μέρος ήταν ο Πάκος Ηρακλής οποίος πήρε και ασημένιο μετάλλιο στο boulder, ο Μακαρίτης Νίκος, ο Κυριαζής Ευθύμης και ο Κυριαζής Γιώργος.

Σαν ομάδα συγκεντρώσαμε   βαθμούς και καταλάβαμε την 8η θέση. Όλοι οι αθλητές μας έκαναν μία σημαντική προσπάθεια για να συγκεντρωθούν αυτοί οι βαθμοί. Οι αθλητές μας  ήταν κοντά στην κατάκτηση και άλλων μεταλλίων αφού είχαμε τρεις 4ες θέσεις, αυτό που έχει σημασία να κρατήσουμε από αυτούς τους αγώνες είναι οι μεγάλη προσπάθεια των τεσσάρων  αθλητών μας και μόνο η συμμετοχή ήταν πολύ σημαντική σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πανδημίας.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος ανακηρύχτηκε ο Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης με  1109 βαθμούς κατέκτησε την 1η θέση στην 2η  ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας με 833 βαθμούς και στην 3η θέση Ο.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ με 711 βαθμούς . Στην κορυφή του Πίνακα των μεταλλίων ήταν ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας με  5 χρυσά 2 ασημένια, ακολουθήσε ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης με 3 χρυσά 3 ασημένια και ο Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης με 2 χρυσά 3 ασημένια 4 χάλκινα. Ο  Π.Ο.Σ. Πετρούπολης με 1 ασημένιο το Πάκου Ηρακλή ήταν στην 9η θέση του πίνακα.

Πίνακάς βαθμολογίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s