Συντήρηση μονοπατιών στην Πάρνηθα.

Συντήρηση μονοπατιών στην Πάρνηθα

Το Σάββατο 5 Ιουνίου με πρωτοβουλία της Ε.Ο.Ο.Α. και των Ορειβατικών Σωματείων της στην Αττική, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση μονοπατιών στην Πάρνηθα.  Θα συμμετέχουν μέλη από  ορειβατικά σωματεία της Αττικής  στην προσπάθεια καθαρισμού του υπόλοιπου μισού, ενός από τα παλιά και κύρια  μονοπάτια διάσχισης της Πάρνηθας και συγκεκριμένα για κάποια τμήματά του, από το Διάσελο Πανός – Σκίπιζα – Μόλα – Ξούλιζα μέχρι Παλιομήλεσι.

Η δραστηριότητα υποστηρίζεται από το Φορέα Διαχείρισης της Πάρνηθας ο οποίος διαθέτει τη σήμανση και το Δασαρχείο το οποίο θα επιβλέπει και θα διευκολύνει την προσπάθεια. Θα ακολουθηθεί ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, οι εθελοντές θα είναι μοιρασμένοι με βάση τον επιτρεπόμενο αριθμό ανά ομάδα και τους κανόνες προστασίας και μετακίνησης. Ο κάθε εθελοντές πρέπει να έχει τα δικά του γάντια εργασίας. Η εργασία είναι απλή χρησιμοποιώντας  θαμνοκοπτικές ψαλίδες, χειροπρίονα, τσάπες κλπ.

Για την καλύτερη οργάνωση της προσπάθειας, όσοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα στο τηλέφωνο 6973632190 και στο email: pospetroupoli@yahoo.gr  του Συλλόγου δίνοντας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email).   

Από τα Ορειβατικά Σωματεία που θέλουν να συμμετέχουν μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα θα πρέπει να στείλουν στην Ε.Ο.Ο.Α. στο e-mail του Προέδρου nkontos@otenet.gr  την λίστα εθελοντών  και τον υπεύθυνο του Σωματείου που θα συμμετέχει, ώστε να ενημερωθούν για το σημείο συνάντησης και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες της προσπάθειας ενώ τη δράση θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν αναμνηστικά, χυμός και σάντουιτς .

Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες: στον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολη στο τηλ.  6973632190 και ΕΠΟΣ Φυλής στο τηλ. 6937411811.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s