Ετήσια συνδρομή στον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και της καραντίνας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα όποιος-α επιθυμεί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή του στο Σύλλογο. Έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο σε συνθήκες Πανδημίας, ο Σύλλογος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει πάγια έξοδα και  να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Η ετήσια συνδρομή μπορεί να καταβληθεί στον λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς. Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρονικά, ό,τι επιβάρυνση προκύπτει από την συναλλαγή να χρεωθεί στο Σύλλογο αν δεν γίνεται εξ ολοκλήρου θα μπορούσε αντί 12€ να πληρώσει λιγότερο όση είναι η επιβάρυνση π.χ. αν είναι 1€ να πληρώσει 11€ την ετήσια. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιβαρυνθεί κανένα μέλος επιπλέον οικονομικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τράπεζα Πειραιώς

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5146101408127

ΙΒΑΝ: GR41 0172 1460 0051 4610 1408 127

SWIFT BIC: PIRGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ακόμα θα μπορούσε όποιος επιθυμεί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή στα γραφεία του Συλλόγου, κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6973960312, 6973632190.

Είναι νομίζουμε κατανοητό ότι το πρόγραμμα μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα φροντίσουμε μέσα στο 2021 το πρόγραμμα να υλοποιηθεί. Θα γίνει προσπάθεια να μην χαθεί καμία πεζοπορία, όποια  δεν μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μέχρι τον Αύγουστο του 2021 θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα από Σεπτέμβριο.

Σε αυτές τις συνθήκες αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων, τα βουνά είναι εκεί και μας περιμένουν θα έρθει η στιγμή θα βρεθούμε μαζί όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου.

 Παρά τις δυσκολίες έχει γίνει μία προσπάθεια να μην χαθεί η επαφή μας με το βουνό και την φύση, έχει αξιοποιηθεί το Ποικίλο Όρος και η Πάρνηθα. Ιδιαίτερα το Ποικίλο αποδείχτηκε για όλους μας πολύτιμο, τους μήνες της καραντίνας.  Τα μέλη του συλλόγου μας συμμετέχουν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλά και έχουν πραγματοποιηθεί πεζοπορικές διαδρομές αλλά και η κοπή της πίτας μας για πρώτη φορά στο βουνό μας. Σίγουρα δεν είναι εφικτό να συμμετέχουν όλα τα μέλη, ο περιορισμός στον αριθμό αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν μας επιτρέπουν να καλούμε μαζικά τα μέλη μας να συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, η δύναμη του Συλλόγου  είναι τα μέλη και οι φίλοι του που έχουν στηρίξει με την συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις εδώ και 8 χρόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s