Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης στο YouTube

O Π.Ο.Σ. Πετρούπολης δημιούργησε κανάλι στο YouTube. Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας μέσα στην καραντίνα εκτιμάμε ότι υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία με τα μέλη, τους φίλους και τους αθλητές του Συλλόγου. Στο κανάλι του Συλλόγου έχουμε ήδη αναρτήσει δύο κυκλικές προπονήσεις που μπορούν όλοι πολύ εύκολα να πραγματοποιήσουν στο σπίτι. Ακόμα έχουμε  ανεβάσει βιντεάκια με την δράση του Συλλόγου  στο βουνό,  και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα. Όσο είμαστε στο σπίτι και δεν έχουμε πολλές δυνατότητες να έρθουμε  κοντά στην φύση θα προσπαθήσουμε με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουμε την επαφή μας.

Έχει μεγάλη σημασία για όλους μας να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς για να επανέλθουμε ξανά στην δράση όπως πριν. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία όλων μας.  Τα βουνά, οι ορθοπλαγιές  και τα αναρριχητικά πεδία, είναι πάντα εκεί και περιμένουν. Υπομονή θα ξαναβρεθούμε σύντομα πάλι εκεί στα ψηλά βουνά.

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι του Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης στο YouTube. Όσο μπορούμε θα σας κρατήσουμε συντροφιά με προπονήσεις για να μείνουμε όλοι σε φόρμα έστω και αν είμαστε στο σπίτι μας, καθώς και βιντεάκια με την δράση του Συλλόγου.

Περιμένουμε  γνώμες, σκέψεις που θα βοηθήσουν να εξελίξουμε τα μέσα που διαθέτουμε για επικοινωνία μαζί σας.

Πατήστε εδώ για να μπείτε: https://youtu.be/QsQAjGg-N1c

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s