Αναστολή Λειτουργίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των δραστηριοτήτων στην αίθουσα του Συλλόγου.

Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις με την πανδημία είναι αρνητικές και πάνω από όλα είναι η υγεία όλων. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θωρακίζει τον οργανισμό μας είναι ένα όπλο για την υγεία, όμως στις σημερινές δύσκολες συνθήκες οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί να προστατεύσουμε τους γύρω μας. Ο αθλητισμός δέχεται ένα πολύ μεγάλο πλήγμα αυτήν την περίοδο όμως γρήγορα θα επανακάμψει.

  Όσον αφορά την Αγωνιστική Αναρρίχηση αυτήν την περίοδο το μόνο που επιτρέπετε είναι η αναρρίχηση σε φυσικό πεδίο. Θα αξιοποιήσουμε τα Σαββατοκύριακα το Αναρριχητικό Πεδίο «Κουτσομαράκη» στο βουνό μας εδώ στην Πετρούπολη. Είναι ανάγκη αυτήν την περίοδο όλοι να είμαστε δίπλα στα παιδιά να μην χάσουν τον προσανατολισμό τους, να μην βολευτούν σε μία κατάσταση που τα στέλνει στον καναπέ μακριά από τον αθλητισμό. Θα γίνει μία προσπάθεια να μην χαθεί η επαφή με την αναρρίχηση αυτό το διάστημα

Σε αυτή την περίοδο ήταν αναμενόμενο να προχωρήσει η Ε.Ο.Ο.Α στην ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 31ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOULDERING. Οι αγώνες ανακοινώθηκε ότι θα αναβληθούν  από την Παρασκευή 30/10/20.  Παραθέτουμε την βαθμολογία μόνο από τον αγώνα που έγινε στον Βόλο

http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2020/10/31o-Panellinio-2020-Vathmologia.xlsx

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Ο.Α. για τους αγώνες.

https://www.eooa.gr/?p=4753

Όσον αφορά τις άλλες δραστηριότητες του Συλλόγου που πραγματοποιούνται στην αίθουσα δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις . (CrossTraining, pilates yoga, Πινγκ Πόνγκ, Λάτιν).

Οι δραστηριότητες στο βουνό δεν έχουν μπει σε αναστολή αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμα την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα των ορειβατικών πεζοπορικών διαδρομών του Συλλόγου. Συνεχίζουν οι περιορισμοί στον αριθμό τον συμμετεχόντων στο 65%  και με μάσκα στα τουριστικά λεωφορεία. Επομένως παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.

Μένουμε  δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Δυναμώνουμε την φωνή μας ενισχύουμε την αλληλεγγύη μεταξύ μας!

Όποιο  μέλος  και φίλος του Συλλόγου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που μπορούμε να βοηθήσουμε μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα,  6973632190, 6948522375.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s