Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Καλλίδρομο.

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει πεζοπορική ορειβατική εκδρομή στο βουνό Καλλίδρομο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στις 6:45 και αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 7:00.
  • Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές.
  • Η Μικρή διαδρομή θα έχει διάρκεια από 1 ½ με 2ώρες (  7,5 χιλ.) και Υ.Δ. +398μ.
  • Η Μεγάλη Διαδρομή θα έχει διάρκεια από 3 ½  ώρες μέχρι 4 ώρες Υ.Δ. +702μ. (Μορφή διαδρομής δασικός δρόμος, μονοπάτι).
  • Οι πεζοπορικές διαδρομές θα ξεκινήσουν από το χωριό Ανάβρα. Η  μικρή θα φτάσει μέχρι την Παναγιά Μενδενίτσα (822μ.) και επιστροφή στην Ανάβρα θα υπάρχει χρόνος για καφέ στο χωριό, και η μεγάλη διαδρομή θα έχει αφετηρία το χωριό Ανάβρα μέχρι την κορυφή Ελαφοβούνι (1146μ.) και επιστροφή.

Για το Φαγητό σε τοπικές ταβέρνες της περιοχής. Αναχώρηση  στις 17:00 για Πετρούπολη.

Την  Πέμπτη 24 Σεπτεμβριου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την Ορειβατική διαδρομή.

Το κόστος για τη μεταφορά είναι 15€ για τα μέλη του Συλλόγου και 17€ για τα μη μέλη. Λόγω των αυξημένων μέτρων λόγω πανδημίας με βάση τα ειδικά πρωτόκολλα για τις μεταφορές με πούλμαν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 33 θέσεις. Επομένως λόγω του μικρού αριθμού θέσεων θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται έγκαιρα να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα του Συλλόγου αλλά και στα γραφεία Μ. Μπότσαρη 5, θα είναι ανοιχτά από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 καθημερινά.  Θα παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχει κλειστεί το πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 21:00).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s