Πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος στην κορυφή Ζαχαρίτσα την Κυριακή 20/9/2020.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου) με μια σειρά από δράσεις, δίνοντας έμφαση στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ενθαρρύνοντας τους κατοίκους να επιλέγουν βιώσιμους τρόπους, όπως το βάδισμα και το ποδήλατο.

Το φετινό θέμα της EUROPEANMOBILITYWEEK είναι η «Κινητικότητα μηδενικών εκπομπών για όλους» και στον Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας εξάπλωσης του Covid 19 που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30 ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης με το Δήμο Πετρούπολης θα πραγματοποιησεί Πεζοπορική διαδρομή από την πλατεία Αγίου Δημητρίου μέχρι την Κορυφή “Ζαχαρίτσα” στα 452μ. υψόμετρο.

  • Μεγάλη διαδρομή: Αφετηρία από την πλατεία Αγίου Δημητρίου μέχρι την κορυφή “Ζαχαρίστα”και επιστροφή από τον ίδιο δρόμο. Απόσταση συνολικά 8 χλμ. (5,5χλμ. δασικός δρόμος και 2,5χλμλ. μονοπάτι) και υψομετρική διαφορά ΥΔ +286μ. συνολικής διάρκειας 2 με 2,5 ώρες.
  • Μικρότερη διαδρομή: Αφετηρία από την πλατεία Αγίου Δημητρίου. Απόσταση συνολικά 5χλμ. και υψομετρική διαφορά ΥΔ + 180μ.σε δασικό δρόμο και επιστροφή από τον ίδια διαδρομή συνολικής διάρκειας 1 με 1,5 ώρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s