Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιήσει τουριστική εκδρομή στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.

Ο Ψαθόπυργος είναι πολύ κοντά  στην Πάτρα. Έχει πανέμορφη παραλία, καθαρή θάλασσα και ένα γραφικό λιμανάκι που μοιάζει να έχει βγει από καρτ ποστάλ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 7:15 και αναχώρηση στις 7:30
  • Ο Σύλλογος προγραμμάτισε αυτή την τουριστική εκδρομή χωρίς πεζοπορία για τα μέλη του Συλλόγου, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στην θάλασσα..
  • Αναχώρηση στις 16:00 από Ψαθόπυργο  και επιστροφή στην Πετρούπολη.
  • Δεν θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για την θάλασσα και καλή διάθεση.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 15€ για τα μέλη του Συλλόγου και 17€ για τα μη μέλη. Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν την Ετήσια Συνδρομή τους για να μπορούν να πληρώνουν σαν μέλη, σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονται στις εκδρομές σαν μη μέλη. Λόγω των συνθηκών πανδημίας και της καραντίνας των 2,5 μηνών μπορεί όποιος θέλει να εξοφλήσει την υπόλοιπη συνδρομή από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.
  • Λόγω των αυξημένων μέτρων λόγω πανδημίας με βάση τα ειδικά πρωτόκολλα για τις μεταφορές με πούλμαν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 35 θέσεις. Επομένως λόγω του μικρού αριθμού θέσεων θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται έγκαιρα να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα του Συλλόγου αλλά και στα γραφεία Μ. Μπότσαρη 5, θα είναι ανοιχτά από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 καθημερινά.  Θα παρακαλούσαμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή 17 Ιουλίου δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 22:00).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s