Αναρριχητικό Πεδίο στην Πετρούπολη

Αναρρίχηση Βράχου

Την Κυριακή 10 Μαΐου  μέλη και αναρριχητές του Συλλόγου  καθάρισαν  το μονοπάτι και το Αναρριχητικό Πεδίο του Συλλόγου στο βουνό.  Όλοι βοήθησαν εθελοντικά  μικροί και μεγάλοι  αναρριχητές του Συλλόγου χρειάστηκε αρκετή δουλειά και στις διαδρομές αλλά και στο μονοπάτι μέχρι το πεδίο. Το πεδίο είναι τώρα σε καλή κατάσταση και θα μπορέσουμε αυτό το διάστημα να το αξιοποιήσουμε. Όση ώρα ήμασταν στο πεδίο είχαμε και μία αναπάντεχη παρέα, στην διαδρομή στην καμινάδα είχε ένα γεράκι μία φώλια όσοι ώρα κάναμε αναρρίχηση μας παρατηρούσε. Φαίνεται ότι  θα μας συντροφεύει από εδώ και πέρα στις αναρριχητικές μας διαδρομές στο πεδίο.

Όσο οι αθλητικές δραστηριότης γενικότερα αργούν ακόμα να μπουν στους ρυθμούς που ήταν, η αναρρίχηση στο βράχο θα είναι μία διέξοδο αυτό το διάστημα.

Εν αναμονή ανακοινώσεων για την επαναλειτουργία της αναρριχητικής πίστας και του Συλλόγου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης  (Ε.Ο.Ο.Α.)  έχει αναβάλει τους αγώνες αυτήν την περίοδο και δεν έχουμε ακόμα κάτι συγκεκριμένου για το αγωνιστικό πρόγραμμα. Ούτε όμως  και για τις προπονήσεις δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ξεκινήσουν  οι κλειστές πίστες αναρρίχησης. Όπως και να έχει θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών όταν θα έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Γενικότερα γίνεται μία προετοιμασία στο χώρο για να μπορέσουμε όταν θα έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε να είμαστε έτοιμοι με όλα τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία των αθλουμένων.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αναρριχητικό Πεδίο στην Πετρούπολη

  1. Παράθεμα: Ποικίλο Όρος | Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s