Το ΣΚΑΚΙ στο Διαδίκτυο, καθημερινά τουρνουά Rapid και Blitz, Σ.Ο.Ν.Φιλαδέλφειας – Π.Ο.Σ. Πετρούπολης.

 • Μέχρι τώρα έχουν γίνει 5 διαδικτυακά Rapid και 5 Μπλίτς Αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι το διαδικτυακό σκάκι είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα για όλους.
 • Τρίτη 13/4/2020 8μμ 6ο Διαδικτυακό Rapid. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, εγγραφή   https://lichess.org/tournament/vkTi98oX (με το ίδιο password, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μέσο e-mail xr.kyriazis2@gmail.com για το password)
 • Τρίτη 13/4/2020 6μμ 25ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή https://lichess.org/tournament/hsX7sKWX με το ίδιο password. Στα Νεανικά Τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι, ανεξάρτητα εάν ανήκουν στο ΣΟΝΦ, σε άλλο σύλλογο ή δεν ανήκουν σε σκακιστικό σύλλογο. Για εγγραφή στα τουρνουά και την απόκτηση του password παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο μέσω του e-mail του.
 • Σάββατο 11/4/2020 6μμ 22ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή https://lichess.org/tournament/KBn1dqOq με το ίδιο password. Στα Νεανικά Τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι, ανεξάρτητα εάν ανήκουν στο ΣΟΝΦ, σε άλλο σύλλογο ή δεν ανήκουν σε σκακιστικό σύλλογο. Για εγγραφή στα τουρνουά και την απόκτηση του password παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο μέσω του e-mail του.
 • Σάββατο 11/4/2020 8μμ 5ο Διαδικτυακό Blitz. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, εγγραφή https://lichess.org/tournament/jeGoRiY1 (με το ίδιο password, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μεσο e-mail xr.kyriazis2@gmail.com για το password)
 • το ίδιο password. Στα Νεανικά Τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι, ανεξάρτητα εάν ανήκουν στο ΣΟΝΦ, σε άλλο σύλλογο ή δεν ανήκουν σε σκακιστικό σύλλογο. Για εγγραφή στα τουρνουά και την απόκτηση του password παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο μέσω του e-mail του.
 • Πέμπτη 9/4/2020 8μμ 5ο Διαδικτυακό Rapid. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, εγγραφή      https://lichess.org/tournament/zP5JJYrM με το ίδιο password.
 • Τρίτη 7/4/2020 6μμ 18ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή https://lichess.org/tournament/bZuz1yfr με το ίδιο password. Στα Νεανικά Τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι, ανεξάρτητα εάν ανήκουν στο ΣΟΝΦ, σε άλλο σύλλογο ή δεν ανήκουν σε σκακιστικό σύλλογο. Για εγγραφή στα τουρνουά και την απόκτηση του password παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο μέσω του e-mail του.
 • Τρίτη 7/4/2020 8μμ 4ο Διαδικτυακό Blitz. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, εγγραφή    https://lichess.org/tournament/5z2D76Tl με το ίδιο password.
 • Κυριακή 5/4/2020 6μμ 16ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή https://lichess.org/tournament/qTfFvw42 με το ίδιο password.
 • Κυριακή 5/4/2020 8μμ 4ο Διαδικτυακό Rapid. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του Σ.Ο.Ν.Φ. και του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, εγγραφή   https://lichess.org/tournament/O4L48KTo με το ίδιο password.
 • Δευτέρα 30/3/2020 8μμ  2ο Διαδικτυακό Μπλιτς   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα https://lichess.org/tournament/IFX9Kjaj (με το ίδιο password, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μεσο e-mail xr.kyriazis2@gmail.com για το password)

Πέμπτη 26/3/2020 6μμ6 Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή https://lichess.org/tournament/bubdgMab με το ίδιο password Πέμπτη 26/3/2020 8μμ1ο Διαδικτυακό Μπλιτς 
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣ Πετρούπολης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα https://lichess.org/tournament/JcvAtoWS 

Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει καθημερινά διαδικτυακά τουρνουά σκάκι για μικρούς και μεγάλους στην πλατφόρμα https://lichess.org/. Την Κυριακή 22/3 έγινε το  2ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά του ΣΟΝΦ

Οι αγώνες συνεχίζονται τις επόμενες μέρες με
– Δευτέρα 23/3 6μμ 3ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά  εγγραφή ΕΔΩμε το ίδιο password. Όσοι δεν το έχουν μπορούν να το ζητήσουν στο nikos.seretakis@gmail.com
Τρίτη 24/3 6μμ 4ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά εγγραφή ΕΔΩμε το ίδιο password. Όσοι δεν το έχουν μπορούν να το ζητήσουν στο nikos.seretakis@gmail.com
– Τρίτη 24/3 8μμ 1ο Διαδικτυακό Ράπιντ ΣΟΝΦ – ΠΟΣ ΠετρούποληςΔικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον ΣΟΝΦ και τον ΠΟΣ Πετρούπολης στα ομαδικά πρωταθλήματα. Άλλοι σκακιστές μετά από πρόσκληση. Για συμμετοχές  επικοινωνείστε στο nikos.seretakis@gmail.com

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s