Διαμόρφωση αγωνιστικού προγράμματος κάτω από τις νέες συνθήκες» & 15οι Περιφερειακοί Αγώνες Ν. Ελλάδας, Αχαρνές 22-23/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

δημοσιεύθηκε στις 12-03-2020

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Ο.Α

Αγαπητοί φίλοι

Παρακολουθώντας τα γεγονότα και τις εξελίξεις τους με το μεγάλο θέμα που προέκυψε σε ολόκληρο τον κόσμο με τον νέο ιό COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορούμε δυστυχώς να προβλέψουμε πότε θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Ήδη όπως ξέρετε ακυρώθηκε ο περιφερειακός αγώνας Βορείου Ελλάδας και δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με το επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, για το αγώνισμα δυσκολίας που είναι προγραμματισμένο για 11 & 12 Απριλίου όπως και το αγώνισμα Boulder προγραμματισμένο για τις 25 & 26 Απριλίου.

Η ασφάλεια των ατόμων που συμμετέχουν σε όλες τις διοργανώσεις – αθλητές, συνοδοί, φίλαθλοι και στελέχη — νομίζουμε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διασφαλιστεί.. και πάνω από κάθε ενέργεια που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία.

Η διεθνή ομοσπονδία IFSC με ανακοίνωση στις 13.3.20, ακυρώνει το ευρωπαϊκό και το ασιατικό πρωτάθλημα που θα έδιναν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες και πιθανολογεί ότι θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο. Ενώ το ίδιο σκέφτεται να κάνει και με όλους τους αγώνες του Απριλίου.

Εμείς θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα σας ενημερώσουμε μετά το 15θήμερο που έδωσε για επιφυλακή η πολιτεία.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λόγω των γεγονότων και με την πρόθεση να αναφερθούν μαζί μετά τον Αγώνα στην Βόρειο Ελλάδα, δεν δημοσιεύθηκε τίποτα για τον περιφερειακό αγώνα της Νότιας Ελλάδας. Οπότε για την ιστορία αναφέρεται ότι:

Στις 22 & 23 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΟΣ Αχαρνών έγινε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που αποτελούσε και πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι 83 αθλητές που συμμετείχαν έδειξαν τα πρώτα αγωνιστικά τους δείγματα σε ένα όμορφο αγώνα.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTejgGYCWWLsi_WDyjRUSBsTII7XXtSGxsjC5eeSCSJHzFswvbAIbnhbmi5te30TJHoa6gGacwvV3jr/pubhtml

Ο έφορος αγωνιστικής αναρρίχησης
Τσαβδαρίδης Θεόδωρος

Διαμόρφωση αγωνιστικού προγράμματος κάτω από τις νέες συνθήκες» & 15οι Περιφερειακοί Αγώνες Ν. Ελλάδας, Αχαρνές 22-23/2/2020 http://www.eooa.gr/?p=4557

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s