Ενημέρωση προς τα μέλη και τους αθλητές του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ανακοίνωσή του Υφυπουργείο Αθλητισμού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως για λόγους πρόληψης από τον Κορωνοϊό απαγορεύεται η παρουσία κοινού έως και τις 23 Μαρτίου, ενώ στους αγωνιστικούς χώρους δε θα πρέπει να βρίσκονται περισσότερα από 60 άτομα στο σύνολο για αγώνα ή προπόνηση.

H Κοινή Υπουργική Απόφαση «Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων με παρουσία άνω των εξήντα (60) ατόμων στον αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής του αθλήματος»

Σαν σύλλογος προβήκαμε σε απολύμανση σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου, του προπονητικού μας κέντρου ώστε να προστατεύσουμε τα μέλη μας.

Παρακαλούμε από την πλευρά των μελών μας να τηρούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ατομική τους υγιεινή ( όπως χρήση ατομικής πετσέτας, σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου, τακτικό πλύσιμο των χεριών).

 Σε περίπτωση που κάποιο μέλος μας ασθενήσει και εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού με έντονο βήχα και υψηλό πυρετό παρακαλείται να απέχει από τις προπονήσεις και να μένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Ο Σύλλογος φροντίζει και επιμελείται καθημερινά για την καθαριότητα του χώρου εκγύμνασης με χρήση απολυμαντικών καθαριστικών.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου

Εγκύκλιος Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2020/03/Egiklios_COVID19.pdf

Δείτε σχετικό ΦΕΚ: http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2020/03/FEK-B-782_10-3-2020.pdf

Διαμόρφωση αγωνιστικού προγράμματος κάτω από τις νέες συνθήκες» & 15οι Περιφερειακοί Αγώνες Ν. Ελλάδας, Αχαρνές 22-23/2/2020 http://www.eooa.gr/?p=4557

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s