Στο Δάσος της Φολόης και στην Αρχαία Ολυμπία ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης.

Το Σαββατοκύριακο 15 με 16 Φεβρουαρίου ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» πραγματοποίησε πεζοπορική εκδρομή στο Δάσος της Φολόης και επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο στην Ολυμπία.

Το Σάββατο 15 Φλεβάρη τα μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν πεζοπορία στο εντυπωσιακό Δάσος της Φολόης. Έγινε αλλαγή της διαδρομής λόγω κακών καιρικών συνθηκών (βροχή) από την προηγούμενη μέρα. Επειδή πάνω απ΄όλα είναι η ασφάλεια των μελών και φίλων που συμμετέχουν κάθε φορά στις πεζοπορίες του Συλλόγου δεν διακινδυνεύσαμε την διάσχιση του φαραγγιού των Κενταύρων. Ξεχωρίζουμε την βοήθεια του Κώστα Μπιλάλη απο τον Ε.Ο.Σ. Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας στην πεζοπορική διαδρομή γιατί όχι μόνο μας οδήγησε, αφιέρωσε και αρκετό χρόνο για να μας φέρει με τον καλύτερο τρόπο σε επαφή με το εντυπωσιακό αυτό Δρυοδάσος.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος βρέθηκε στην Αρχαία Ολυμπία. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε την ξεναγό Μαρία Λουκαρίδου η οποία πραγματικά έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο στην Ολυμπία. Μας μετέφερε με ένα μοναδικό τρόπο σε εκείνη την εποχή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s