Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήθει Πεζοπορική – Ορειβατική εκδρομή στην Πάρνηθα στο Τατόι.

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει Πεζοπορική – Ορειβατική  εκδρομή  στην Πάρνηθα  στο Τατόι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στις 7:30 και αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 7:45.
Περιγραφή: Αποτέλεσμα εικόνας για τατόι μεγαλος πλατανος"
  • Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές.
  • Η μικρή διαδρομή θα έχει διάρκεια 1 ½  ώρα (6 χιλ.) κυκλική διαδρομή σε δασικό δρόμο.
  • Η Μεγάλη Διαδρομή θα έχει διάρκεια 3 ώρες (10χιλ.) Υ.Δ. +220μ. ανάβαση στην κορυφή Βουρλιώτες στα 708μ. (Μορφή διαδρομής μονοπάτι, δασικός δρόμος Χωματινος εποχικής βατότητας) . Θα περάσουν και οι δύο διαδρομές από σημεία που έγιναν γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
  • Το αρχαίο επίσημο όνομα της περιοχής είναι Δεκέλεια. Στην σημερινή τοποθεσία των ανακτόρων πιστεύεται ότι βρισκόταν η Αρχαία Δεκέλεια, δήμος των Μεσογείων της αρχαίας Αθήνας.
  • Επιστροφή και οι δύο διαδρομές στον Μεγάλο Πλάτανο για πικ νικ.
  • Απαραίτητος εξοπλισμός για την μεγάλη διαδρομή: Ορειβατικό παπούτσι, ,
  • Αναχώρηση από Τατόι στις 14:00. Επιστροφή για Φαγητό προαιρετικό σε Ταβέρνα στην Πετρούπολη. Όποιος επιθυμεί να καθίσει για φαγητό στην ταβέρνα θα πρέπει να το δηλώσει στην γραμματεία του Συλλόγου. Την  Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την διαδρομή.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 8€ για τα μέλη του Συλλόγου και 10€ για τα μη μέλη. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες, παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής και η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου,  δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 22:00). Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190.
Περιγραφή: Αποτέλεσμα εικόνας για τατόι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s