5ημερη Τουριστική Ορειβατική Εκδρομή στην Φλώρινα, ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΡΕΣΠΕΣ – Π.ΣΟΥΜΕΛΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ-ΒΕΡΟΙΑ- ΕΔΕΣΣΑ

. Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» με το νέο έτος θα πραγματοποιήσει Τουριστική Ορειβατική Εκδρομή  από τις 3/1/2020 μέχρι τις 7/1/2020.

Σύντομο  πρόγραμμα της εκδρομής:

1η μέρα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου :  Συνάντηση στις 6:30 και αναχώρηση στις 06:45 από την πλατεία ΗΡΩ. ΑΘΗΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ, Άφιξη στο Ξενοδοχείο King Alexander στην Φλώρινα.

2η μέρα Σάββατο 4 Ιανουαρίου :  ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ

3η μέρα Κυριακή 5 Ιανουαρίου: ΦΛΩΡΙΝΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ, Πεζοπορία προαιρετική και θα υπάρχει χρόνος και για σκι στο χιονοδρομικό.

4η μέρα  Δευτέρα 6 Ιανουαρίου Θεοφάνεια :  ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ

5η μέρα Τρίτη 7 Ιανουαρίου: ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ επιστροφή στην Πετρούπολη.

  • Το κόστος κατ΄ άτομο σε δίκλινο είναι 245€ για τα μέλη και 255€ για τα μη μέλη του Συλλόγου.  Η διαφορά στο μονόκλινο  +90€.  Στην τιμή περιλαμβάνονται: Πούλμαν, Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, 4 Διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό ξενοδοχείο  (King Alexander στην Φλώρινα ), 4 Πρωινά , 4 Δείπνα μενού, Αρχηγός συνοδός με γνώσεις, ο ΦΠΑ & τα Διόδια, Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα για τον καλύτερο προγραμματισμό των κρατήσεων  των δωματίων. Προκαταβολή 80€ μέχρι την Δευτέρα 2/12/2019, η 2η δόση 100€ μέχρι την Δευτέρα  16/12/2019  και μέχρι την Δευτέρα  23/12/2019 εξόφληση. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες η προκαταβολή και το συνολικό ποσό δε θα επιστρέφονται. Επίσης όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν καταβάλει την προκαταβολή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα βγαίνει από τη λίστα της εκδρομής θα μπαίνει στην αναμονή.  Την Πέμπτη 19/12/2019 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5).

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μάρκου Μότσαρη 5 και στο τηλ. 6948522375 για περισσότερες πληροφορίες για την πεζοπορική διαδρομή και το σκι στο τηλ. 6973632190.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

5ημερη Τουριστική Ορειβατική Εκδρομή στην Φλώρινα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΡΕΣΠΕΣ – Π.ΣΟΥΜΕΛΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ-ΒΕΡΟΙΑ- ΕΔΕΣΣΑ

1η ΜΕΡΑ Παρασκευή 3 Ιανουαρίου :  ΑΘΗΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ 

Αναχώρηση 06:45 από Πετρούπολη και με τις κατάλληλες στάσεις θα  είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας 15λεπτά από το κέντρο της πόλης με τα πόδια. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ Σάββατο 4 Ιανουαρίου :  ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά Λουτρά Πόζαρ.  Καθ’ οδών θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράκτες της. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.

3η ΜΕΡΑ Κυριακή 5 Ιανουαρίου : ΦΛΩΡΙΝΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γειτονικό μας χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Εδώ υπάρχουν ευχάριστες ασχολίες που καλύπτουν όλα τα χόμπι. Υπάρχουν ωραίες πίστες με τελεφερίκ που θα ευχαριστήσουν αυτούς που κάνουν σκι. Επίσης έχει ωραία μονοπάτια για τους περιπατητές και το κυριότερο ότι έχει εστιατόρια και καφετέριες να πιούν ένα ζεστό αυτοί που δεν θέλουν να περπατήσουν. Θα βγάλουν όμως όλοι καταπληκτικές φωτογραφίες. Από την ομάδα θα αποφασιστεί η ώρα αναχώρησης και με το Πούλμαν επιστροφή στην Φλώρινα να απολαύσουμε τα μαγαζιά, την όμορφη πόλη και να αγοράσουμε τα διάσημα γλυκά κουταλιού. Δείπνο διανυκτέρευση.  

4η ΜΕΡΑ Δευτέρα 6 Ιανουαρίου Θεοφάνια :  ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Λίγο πριν θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι στο ξακουστό χωριό των Πρεσπών τον Άγιο Γερμανό, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία. Έχει σήμερα 200 κατοίκους. Συνεχίζουμε για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταρειά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι το φαγητό – Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ Τρίτη 7 Ιανουαρίου: ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ

Σήμερα  αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τις βαλίτσες μας και κατευθυνόμαστε προς το Βέρμιο που βρίσκεται η Ιερά Μονή Της Παναγιάς Σουμελάς. Θα μάθουμε την ιστορία της Εικόνας και της Μονής, η οποία είναι συγκινητική, θα προσκυνήσουμε, θα πάρουμε Αγίασμα και θα αναχωρήσουμε για την κεντρική πλατεία της Βέροιας όπου θα κάνουμε μία στάση να πιούμε ένα καφεδάκι με καταπληκτική θέα στον κάμπο και αν θέλουμε μπορούμε να αγοράσουμε από τα γειτονικά ζαχαροπλαστεία και το διάσημο Ραβανί της Βέροιας. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας με τις κατάλληλες στάσεις να επιστρέψουμε στην βάση μας σε μία λογική ώρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πούλμαν
  • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 4 Διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό ξενοδοχείο  (King Alexander στην Φλώρινα )
  • 4 Πρωινά
  • 4 Δείπνα μενού.
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
  • ΦΠΑ & Διόδια
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ποτά στα δείπνα
Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
Δημοτικό φόρο 0.75€ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση που πληρώνεται στο ξενοδοχείο

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ     245€ για τα μέλη του Συλλόγου και 255€ για τα μη μέλη  ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  +90  €

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s