Αναρρίχηση Βράχου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Αναρριχητικό Πεδίο Φρύγανη.

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου οργανώνει Αναρριχητική εκδρομή στην Ορεινή Κορινθία  στο αναρριχητικό Πεδίο της Φρυγανης που βρίσκεται στους Ανατολικούς πρόποδες του όρους Ζήρια στις αρχές του οροπεδίου της λίμνης Στυμφαλίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στις 6:45 και αναχώρηση από την πλατεία Ηρώ στις 7:00
  • Άφιξη στο Πεδίο και προετοιμασία για την αναρρίχηση,
  • Αναρρίχηση μέχρι τις 14:30.
  • Φαγητό σε ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή.
  • Αναχώρηση για Πετρούπολη στις 17:00.

Στην αναρριχητική εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν η αγωνιστική ομάδα, αρχάρια παιδιά και ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία της αναρρίχησης στο Βράχο.

Για το Πεδίο Αναρρίχησης

Η Φρύγανη είναι μια εκτεταμένη ασβεστολιθική ορθοπλαγιά με κροκαλοπαγείς ενσωματώσεις και Το περιβάλλον είναι ειδυλλιακό ανάμεσα σε αμπέλια, δένδρα και έντονα χρώματα, ειδικά το φθινόπωρο.Απέχει μόλις 120 χλμ από την Αθήνα.

Εξοπλισμός αναρριχητικός

Για τους αρχάριους παρέχεται από το Σύλλογο (Σχοινιά ,κράνη, μπωντριε, μαγνησία, σετάκια).  Οι αθλητές του Συλλόγου θα έχουν μαζί τους τον εξοπλισμό τους (μπωντριέ, παπούτσια, μαγνησία).

Η αγωνιστική ομάδα ανάλογα με την συμμετοχή θα χωριστούν σε τρεις ομάδες οι οποίες θα οριστούν από τους προπονητές. Η Πρώτη ομάδα θα μελετήσει το Πεδίο και θα ενημερώσει την δεύτερη ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για να ετοιμάσει τον εξοπλισμό αυτή η ομάδα θα τον χρεώσει στους αθλητές. Και η Τρίτη ομάδα θα έχει το φαρμακείο.  Όλο τον εξοπλισμό θα τον μεταφέρει η αγωνιστική ομάδα στο Πεδίο. Η διάρκεια της πεζοπορίας μέχρι το πεδίο είναι πολύ μικρή 7 λεπτά. Όποιος συμμετέχει στην αναρριχητική εκδρομή θα πρέπει να φροντήσει να έχει μαζί του αρκετό νερό, καπέλο, κάποιο κολατσιό. Ακόμα όποιος δεν επιθυμεί να γευματίσει σε ταβέρνα θα πρέπει να έχει μαζί του φαγητό.

Το κόστος της μεταφοράς θα είναι για τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου 12€ και για τους ενήλικες μη μέλη 14€.  Η αγωνιστική ομάδα θα πραγματοποιήσει διαδρομές top rope και οι αρχάριοι που θα έρθουν σε επαφή πρώτη φορά με την αναρρίχηση βράχου θα πραγματοποιήσουν 2 διαδρομές top rope. Το κόστος για την συμμετοχή στην αναρρίχηση είναι 3€, εκτός από την αγωνιστική ομάδα που η συμμετοχή είναι ελεύθερη και τους ασφαλιστές που θα κάνουν και αναρρίχηση.  Η δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έγκαιρα για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε το πούλμαν.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Σύλλογο θα γίνει συνάντηση (ασφαλιστές και επικεφαλής των ομάδων) για τον καταμερισμό τον ομάδων και την οργάνωση της αναρριχητικής  εξόρμησης.

  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 22:00).
  • Πληροφορίες για την Αναρρίχηση στο τηλ.: 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s