Βαλκανικοί Αγώνες δυσκολίας στα Σκόπια 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος μας για τρίτη συνεχόμενη φορά πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες Δυσκολίας στα Σκόπια. Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος πήραν μέρος ο Αθανασάκης Μάνος και ο Κουκουβίνης Ορφέας. Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές μας, καθώς και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ελλάδος. Δεν μπορούμε να μην συγχαρούμε και τους μπαμπάδες Γιάννη Αθανασάκη και Χρήστο Κουκουβίνη  που ταξίδεψαν μέχρι τα Σκόπια για να πάρουν μέρος τα παιδιά τους στους αγώνες.

Στο αγωνιστικό μέρος η Εθνική Ελλάδος πήρε μέρος με 14 αθλητές και συγκέντρωσε 9 μετάλλια. Οι δύο αθλητές του Συλλόγου μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να διακριθούν, ο Μάνος πήρε το χάλκινο μετάλλιο και ο Ορφέας την 6η θέση. Να σημειώσουμε ότι στον τελικό και οι 7 πρώτοι αθλητές έκαναν Top και η κατάταξη  στα μετάλλια και στις υπόλοιπες θέσεις βγήκε με βάση το χρόνο. Ο Μάνος σταθερά για τρίτη χρονιά είναι στα μετάλλια (2017 ασημένιο,  2018 χάλκινο και 2019 χάλκινο).  Στην ίδια κατηγορία ο Ορφέας έχει μία σταθερά ανοδική πορεία. Με επίμονη και ακούραστη δουλειά στην προπόνηση, έχει καταφέρει να είναι αθλητής της Εθνικής και να πλατσαρίζεται πάντα σε καλές θέσεις και στους αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στους Βαλκανικούς Αγώνες. Σημασία έχει για κάθε αθλητή μας που παίρνει μέρος σε τέτοιους αγώνες η συμμετοχή και η προσπάθεια, όχι μόνο τα μετάλλια. Για άλλη μια φορά οι αθλητές μας απόκτησαν σημαντικές εμπειρίες.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα είναι στην Αθήνα στις 26 και 27 Οκτωβρίου στο Κύπελλο bouldering. Με όλες μας τις δυνάμεις και με πλήρη ομάδα ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης θα διεκδικήσει για 2η χρονιά το Κύπελλο Ελλάδος. Όλοι οι αθλητές μας χρειάζονται για να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η αγωνιστική Ομάδα του Συλλόγου γράφει ιστορία και μόνο που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα της ύπαρξής της, έχει καταφέρει να  είναι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες στην αγωνιστική αναρρίχηση, ανεξάρτητα αν θα πάρει το Κύπελλο το 2019.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s