Τουριστική εκδρομή στα Αντίκυρα Βοιωτίας

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει τουριστική εκδρομή στα Αντίκυρα Βοιωτίας. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 7:15 και αναχώρηση στις 7:30
  • Ο Σύλλογος προγραμμάτισε αυτή την τουριστική εκδρομή χωρίς πεζοπορία για τα μέλη του Συλλόγου, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στην θάλασσα στα μαγευτικά Αντίκυρα. Ένα χωριό παραθαλάσσιο που μοιάζει νησί αλλά δεν είναι αφού βρίσκεται στους πρόποδες του Παρνασσού.
  • Μπάνιο στην παραλία του Αγ. Ισίδωρου στα Αντίκυρα.
  • Αναχώρησηστις 16:00 από Αντίκυρα  και επιστροφή στην Πετρούπολη.
  • Δεν θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για την θάλασσα και καλή διάθεση.
  • Το κόστος για τη μεταφορά είναι 13€ για τα μέλη του Συλλόγου και 15€ για τα μη μέλη. Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν την Ετήσια Συνδρομή τους για να μπορούν να πληρώνουν σαν μέλη, σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονται στις εκδρομές σαν μη μέλη.
  • Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες, παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής. Η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή 12 Ιουλίου δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 22:00). Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s