4ημερη ορειβατική εκδρομή στο Σμόλικα

23-24-25-26 Αυγούστου ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» θα πραγματοποιήσει 4ημερη ορειβατική εκδρομή στο 2ο πιο ψηλό βουνό της Ελλάδας στο Σμόλικα

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η μέρα Πέμπτη 23/8: Αναχώρηση από Πετρούπολη στις 7:30 από  πλατεία Ηρώ. Άφιξη στο χωριό Πάδες όπου θα γίνει τακτοποίηση στα δωμάτια του Ξενώνα Munti Smolikas.σμ

2η  μέρα 2 Παρασκευή 24/8: θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές ορειβατικές ανάβαση στην Δρακόλιμνη στα 2160μ. υψόμετρο και η μεγαλύτερη θα συνεχίσει για την κορυφή  με υψόμετρο 2.637 μέτρα.δρ

Για τις διαδρομές θα γίνει λεπτομερή ενημέρωση την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 19:00 στο Σύλλογο Μ. Μπότσαρη 5.

3η μέρα Σάββατο 25/8: Ξεκούραση  και επίσκεψη στο χωριό Ηλιοχώρι όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή πεζοπορία (συνολικά 3χιλ.) και θα φτάσουμε στους εντυπωσιακούς καταρράκτες του χωριού για μπάνιο.κατ

4η ημέρα Κυριακή 26/8: Αναχώρηση για Rafting στον Βοϊδομάτη και στην συνέχεια στα Ιωάννινα για καφέ ή φαγητό. Επιστροφή στην Πετρούπολη.

Το κόστος για την 4ημερη εκδρομή είναι 185€ για τα μέλη (+5€ για μη μέλη ) μεταφορά πρωινό, τρία γεύματα, διαμονή. Όσοι επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή έξω από τον ξενώνα έχει χώρο το κόστος είναι 140€ για τα μέλη (+5€ για μη μέλη). Αν επιθυμεί κάποιος και χωρίς πρωινό και φαγητό σε σκηνή το κόστος θα είναι 105€ για τα μέλη (+5€ για μη μέλη).

Δεν περιλαμβάνεται το rafting, το κόστος του οποίου θα εξαρτηθεί από την συνολική συμμετοχή.ραφ

Ο Ξενώνα Munti Smolikas  διαθέτει δύο 4κλινα δωμάτια, δύο 8κλινα, ένα 6κλινο, σύνολο 30κρεβάτια (σε κουκέτες) και ακόμα σε λιώμενα με χαμηλότερο κόστος άλλα δύο 4κλινα σε μονά κρεβάτια. Διαθέτουν όλα ζεστό νερό και τουαλέτα.

Στην τιμή περηλαμβάνει την μεταφορά, την διαμονή το πρωινό σε μπουφέ και τρία γεύματα (δύο στον ξενώνα και ένα στην ταβέρνα «στου Ανάσα τον Οντά»)

Η προκαταβολή  είναι 50€ και θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Τρίτη  17 Ιουλίου Εξόφληση μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες η προκαταβολή και το συνολικό ποσό δε θα επιστρέφονται. Επίσης όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν καταβάλει την προκαταβολή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα βγαίνει από τη λίστα της εκδρομής. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή διότι ο αριθμός των κρεβατιών στον Ξενώνα είναι περιορισμένος και συγκεκριμένος ανά δωμάτιο.

  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5), αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του συλλόγου 6948522375, 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s