Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιήσει Πεζοπορική – Ορειβατική εκδρομή στους Καταρράκτες της Νεμούτας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 6:15 και αναχώρηση στις 6:30.
- Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές οι οποίες θα ξεκινήσουν από Νεμούτα.
- Η μικρή διαδρομή θα έχει απόσταση 6 χιλιόμετρα και διάρκεια 1 με 1 ½ ώρα, με Υψομετρική Διαφορά (Υ.Δ.) -250μ. και +250μ..
- Η μεγάλη διαδρομή θα πραγματοποιηθεί σε δασικό δρόμο και μονοπάτι, η συνολική διάρκεια της διαδρομής θα είναι 4 με 4½ ώρες. Η υψομετρική της διαδρομής θα είναι -330μ. στην κατάβαση και στην επιστροφή +330μ. Απαραίτητος εξοπλισμός για την μεγάλη διαδρομή: ορειβατικό παπούτσι, μπατόν.
- Αναχώρηση στις 17:00 από το χωριό Νεμούτα και επιστροφή στην Πετρούπολη.
- Την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την Ορειβατική διαδρομή στα γραφεία του συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5.
- Το κόστος για τη μεταφορά είναι 13€ για τα μέλη του Συλλόγου και 15€ για τα μη μέλη.
- Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες, παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής. Η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου . Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν.
- Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή 27 Απριλίου δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
- Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 21:00).
Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190