Εκδρομή στη Λίμνη Μαραθώνα στο Φαράγγι της Οινόης

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει πεζοπορική εκδρομή στη Λίμνη Μαραθώνα στο Φαράγγι της Οινόης.128592139

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 7:30 και αναχώρηση στις 7:45
  • Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές οι οποίες θα ξεκινήσουν μαζί από το φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα.
  • Η μεγάλη διαδρομή θα πραγματοποιήσει διάσχιση του φαραγγιού της Οινόης,  θα περάσει από τον Μεσαιωνικό Πύργο της Οινόης και θα καταλήξει στην πόλη του Μαραθώνα. Η συνολική διάρκει θα είναι 3 ώρες, η απόσταση θα είναι 10,5 χιλιόμετρα (4χιλιόμετρα μονοπάτι, 4 χιλιόμετρα δασικός δρόμος και 2,5 χιλιόμετρα άσφαλτος) και οι υψομετρικές διαφορές θα είναι (Υ.Δ.) -120μ. και +150μ.pirgos-tis-inois
  • Η μικρή διαδρομή θα ξεκινήσει από το φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα θα περάσει από το αντίγραφο των θησαυρών των Αθηναίων μέχρι τα λείψανα Νερόμυλου και επιστροφή στο φράγμα, με συνολική διάρκεια 1½ ώρα, απόσταση 5,5 χιλιόμετρα και υψομετρικές διαφορές (Υ.Δ.) -120μ. και +120μ. η επιστροφή.
  • Στην πόλη του Μαραθώνα θα υπάρχει ελεύθερος χρ δόνος για όλους για καφέ ή για το Μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου με περισσότερα από 4000 εκθέματα καταγράφουν την ιστορία του Μαραθωνίου από το 1896 (είσοδος 2€) είναι προαιρετικό.
  • Αναχώρηση στις 14:00 από τον Μαραθώνα και επιστροφή στην Πετρούπολη.
  • Φαγητό προαιρετικά στην Πετρούπολη, όσοι επιθυμούν θα πρέπει να το δηλώσουν στην γραμματεία του Συλλόγου.
  • Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την Πεζοπορική διαδρομή στα γραφεία  του συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5.

Το  κόστος για τη μεταφορά είναι 7€ για τα μέλη του Συλλόγου και 10€ για τα μη μέλη. Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν την Ετήσια Συνδρομή τους για να μπορούν να πληρώνουν σαν μέλη, σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονται στις εκδρομές σαν μη μέλη.

  • Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες, παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής. Η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου που θα είναι η ενημέρωση. Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου  δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 22:00). Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s