Πεζοπορική – Ορειβατική εκδρομή στο Χελμό

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Πεζοπορική – Ορειβατική  εκδρομή στο Χελμό.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 6:30 και αναχώρηση στις 6:45.
  • Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές (μία μεγάλη και μία μικρή) οι οποίες θα ξεκινήσουν από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και θα επιστρέψουν σε αυτό από την ίδια διαδρομή.
  • Η μικρή διαδρομή θα πραγματοποιηθεί σε χωματόδρομο. Θα ξεκινήσει από το χιονοδρομικό κέντρο μέχρι το Καταφύγιο σε υψόμετρο 2.100 μ. (απόσταση 9.4 χλμ. και διάρκεια 2 ώρες), με Υψομετρική Διαφορά (Υ.Δ.) +420μ. .
  • Η μεγάλη διαδρομή θα πραγματοποιήσει ανάβαση στην Ψηλή Κορυφή στα 2355μ. από δασικό δρόμο και μονοπάτι. Η συνολική διάρκεια της διαδρομής θα είναι 4 με 4½ ώρες, και η Υψομετρική Διαφορά (Υ.Δ.) θα είναι +675μ. στην ανάβαση. Απαραίτητος εξοπλισμός για την μεγάλη διαδρομή: ορειβατικό παπούτσι, μπατόν, καπέλο, νερό.Αποτέλεσμα εικόνας για χελμός
  • Αναχώρηση στις  17:00 από Καλάβρυτα και επιστροφή στην Πετρούπολη.
  • Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την Ορειβατική διαδρομή στα γραφεία του συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5.

Το  κόστος για τη μεταφορά είναι 13€ για τα μέλη του Συλλόγου και 15€ για τα μη μέλη. Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου να εξοφλήσουν την Ετήσια Συνδρομή τους για να μπορούν να έχουν την έκπτωση του μέλους. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονται στις εκδρομές σα μη μέλη.Αποτέλεσμα εικόνας για καλαβρυτα

  • Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέχρι τώρα σε όλες τις πεζοπορίες, παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής. Η εξόφληση αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.  Όποιος δεν έχει εξοφλήσει έως την Παρασκευή θα μπαίνει αυτομάτως στην αναμονή. Για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τον ακριβή αριθμό των πούλμαν. Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου δε θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων διότι θα έχουν κλειστεί τα πούλμαν.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου Μ. Μπότσαρη 5 και στο τηλέφωνο 6948522375 (Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 17:00 – 22:00).
  • Πληροφορίες για την Πεζοπορία στο τηλ.: 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s