Βαλκανικοί Αγώνες Αναρρίχησης 2017

Στα 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν Σκόπια οι Βαλκανικοί Αγώνες Αναρρίχησης. Η Εθνική Ομάδα κατέκτησε 5 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα και ήταν στην 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Στην 1η θέση ήταν η Βουλγαρία με 5 χρυσά 4 αργυρά και 2 χάλκινα.

Με την εθνική ομάδα πήραν μέρος δύο αθλητές του Συλλόγου μας  Ο Αθανασάκης Μάνος που πήρε Αργυρό μετάλλιο και ο Πάκος Ηρακλής που κατέλαβε την 6η θέση. IMG_4592 (1)

Συγχαρητήρια  από Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης σε όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας και ιδιαίτερα στους δύο αθλητές του Συλλόγου μας  που πήραν μέρος για πρώτη φορά σε βαλκανικούς Αγώνες. Ήταν μία σημαντική εμπειρία για τους αθλητές μας που συνοδεύτηκε με ένα αργυρό μετάλλιο για τον Αθανασάκη Μάνο αλλά και με μία 6η θέση σε μεγαλύτερη κατηγορία από τον Πάκο Ηρακλή. Ήταν ένας αγώνας μεταξύ των καλύτερων αθλητών των Βαλκανίων. Μέχρι στιγμής αυτή είναι η πιο υψηλή διάκριση από αθλητές του Συλλόγου μας, αφού και μόνο η πρόκριση και η συμμετοχή σε Βαλκανικούς αγώνες είναι σημαντική.

Η αγωνιστική ομάδα αναρρίχησης του Συλλόγου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και μετά από τις φετινές τις επιτυχίες σε όλους τους αγώνες του 2017 θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν οι ίδιοι οι αθλητές τους στόχους τους. Οι προπονήσεις έχουν αρχίσει εδώ και ένα μήνα με πιο υψηλή ένταση και η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς για τους αγώνες του 2018.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s