Αναρρίχηση Βράχου στο νέο πεδίο στο όρος Ζαχαρίτσα στην Πετρούπολη

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης»  θα πραγματοποιήσει για Αναρρίχηση Βράχου στο νέο πεδίο στο όρος  Ζαχαρίτσα στην Πετρούπολη.

  • Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν Αναρρίχηση στον Βράχο και δεν είναι στην Αγωνιστική Ομάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία του Συλλόγου σε συνεννόηση με τον προπονητή. Μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από 9 ετών και ενήλικες. Ο Σύλλογος θα διαθέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αναρρίχηση βράχου (σχοινιά, μποντριέ , κράνη). Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 13/10/17 γιατί θα είναι περιορισμένος ο αριθμός που θα μπορούν να πάρουν μέρος (μέχρι 10 άτομα). Το κόστος θα είναι στα 5€.

Συνάντηση στον Σύλλογο στις 10:00 και αναχώρηση στις 10:15 για το πεδίο. Το αναρριχητικό πεδίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση 5 λεπτά από τον Σύλλογο με ΙΧ,  λίγο πιο ψηλά από το εκκλησάκι του Προφ. Ηλία. Μέχρι το σημείο που ξεκινάει η πεζοπορία για να φτάσουμε στο πεδίο αναρρίχησης θα πάει ο καθένας με δικό του μέσο. Θα ακολουθήσει 15λεπτή πεζοπορία μέχρι το πεδίο. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται καθ ΄όλη την διάρκεια της πεζοπορίας αλλά και στο πεδίο αναρρίχησης.

Για την Αγωνιστική Ομάδα:

Στις 6 Μαΐου  στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο είχαν οριστεί τρεις ομάδες που θα προετοιμάζουν ότι χρειάζεται για την αναρρίχηση βράχου. Αυτές οι ομάδες θα πρέπει τώρα να αναλάβουν όλη την προετοιμασία για την αναρρίχηση την Κυριακή 15/10/17. Οι ομάδες αυτές θα αλλάζουν και όλοι οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας θα περάσουν από αυτές.

Η ομάδα (Πάκος Ηρακλής, Αθανασάκης Μάνος, Καραφύλλης Δημήτρης) που έχει την ευθύνη για την μελέτη του πεδίου αφού συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για το πεδίο και τις διαδρομές θα πρέπει να συνεργαστεί με την ομάδα (Ευθύμης Κυριαζής, Φελεσκούρας Αλέξιος, Αριστιάννα Ροζα) που έχει την ευθύνη της προετοιμασίας των υλικών. Η ομάδα αυτή θα μαζέψει τις συμμετοχές από το αγωνιστικό τμήμα, η ίδια ομάδα θα έχει την ευθύνη να χρεώσει τα υλικά σε όλους για την μεταφορά αλλά και για την επιστροφή των αναρριχητικών υλικών πίσω στο Σύλλογο. Η ομάδα (Μιχαηλίδου Έλενα, Κόκα Τατιάνα,) που έχει χρεωθεί το φαρμακείο θα πρέπει από την Παρασκευή να έχουν ετοιμάσει τα απαραίτητα.

Με ευθύνη των υπευθύνων που έχουν οριστεί μπορεί να γίνει η προετοιμασία και ο συντονισμός από την προηγούμενη ημέρα. Η μεταφορά των υλικών θα γίνει από όλοι την αγωνιστική ομάδα.

  • Η ώρα συνάντησης είναι 8:30 στο Σύλλογο για την προετοιμασία και την χρέωση και τον τελευταίο έλεγχο των υλικών.
  • Αναχώρηση στις 9:00 για το πεδίο. Πεζοπορία μέχρι το Αναρριχητικό πεδίο 15 λεπτά.
  • Προετοιμασία των διαδρομών στο πεδίο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s