Ανακοίνωση για την Παρέλαση της 28η Οκτωβρίου

Το Δ.Σ. του «Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης» αποφάσισε τη συμμετοχή του συλλόγου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας. θα επιθυμούσαμε μια καλή παρουσία και προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η συμμετοχή των μελών και αθλητών του συλλόγου μας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παρέλαση θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέχρι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, προκειμένου να γίνουν οι παραγγελίες για τις αθλητικές φόρμες. Το κόστος της αθλητικής φόρμας είναι 25€.

Υπάρχουν και φόρμες μεταχειρισμένες σε συγκεκριμένα νούμερα (Μedium , Νο 6 , Νο 12 το κάτω και Νο 10 το πάνω) που το κόστος είναι 12€ .

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 19:30 στο Σύλλογο θα γίνει επιλογή των παιδιών τα οποία διακρίθηκαν στους αγώνες αναρρίχησης το 2017, για την εξάδα (3 αγόρια και 3 κορίτσια) της σημαίας και για  σημαιοφόρο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το τμήμα της παρέλασης θα συγκεντρωθεί στον Σύλλογο στις 9:30. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν τις φόρμες της παρέλασης με το πορτοκαλί μπλουζάκι του συλλόγου από μέσα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 4 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5) και στα τηλ. 6948522375, 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s