Πεζοπορική τουριστική εκδρομή στην Κύθνο

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» θα πραγματοποιήσει πεζοπορική-τουριστική εκδρομή στην Κύθνο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 Παρασκευή 29/09 : Συνάντηση στο λιμάνι του Πειραιά στις 13:00. Το καράβι αναχωρεί από την πύλη Ε9, η παραλαβή των εισητηρίων στο λιμάνι. 14:00: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά. 17:30: Άφιξη στο Μέριχα (λιμάνι Κύθνου), τακτοποίηση στους ξενώνες. 19:00: Ξενάγηση στα Κελία, όπως ονομάζονται οι παραδοσιακές αγροτικές κατοικίες της Κύθνου. Τις χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του νησιού τα παλιότερα χρόνια σαν κατοικίες όταν πηγαίνανε από το ένα μέρος στο άλλο για να καλλιεργήσουν τα κτήματά τους. 20:00: Ελεύθερο Πρόγραμμαkithnos1

Σάββατο 30/09: 7:30:Πρωινό. 8:30: Αναχώρηση για Βρυόκαστρο. Η Αρχαία πρωτεύουσα του νησιού. 9:00: Πεζοπορία Βρυόκαστρο- Απόκρουση- Κολόνα. Η διαδρομή είναι 2 ώρες και η δυσκολία του είναι μέτρια. 14:00 Αναχώρηση για Μέριχα 14:30 Άφιξη στο Μέριχα – Ελεύθερο Πρόγραμμα

Κυριακή 01/10: 8:00:Πρωινό. 9:00:Αναχώρηση για Χώρα. 9:30: Χώρα ή Μεσαριά, η πρωτεύουσα του νησιού. Η Χώρα Κύθνου, με έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα. 10:30:Πεζοπορία για το Παραδοσιακό λιμάνι των Λουτρών. Η περιοχή φημίζετε για τις ιαματικές πηγές της οι οποίες είναι οι μοναδικές των Κυκλάδων και βρίσκονται μέσα στο υδροθεραπευτήριο το οποίο κατασκευάστηκε από τον Όθωνα. Σε περίπτωση κάποιος που δεν θέλει να περπατήσει, μπορεί να μείνει στη Χώρα. Διάρκεια πεζοπορίας, περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Στις 13:30  Αναχώρηση για Μέριχα άφιξη στις 14:00 και στις 17:00  Αναχώρηση για Πειραιά.

  • Το πρωινό περιλαμβάνει καφέ γαλλικό, ψωμί, βούτυρο, μέλι Κύθνου, σπιτικές μαρμελάδες δημητριακά, γιαούρτι, ζαμπόν, τυρί, ομελέτα και φυσικό χυμό πορτοκάλι.
  • Το κόστος της εκδρομής είναι 125€ για τα μέλη του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης και 130€ για τα μη μέλη, και περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο. Το κόστος σε τρίκλινο δωμάτιο 115€ για τα μέλη και 120€, σε μονόκλινο είναι 150€.
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά, η διαμονή το πρωινό και τα εισητήρια του πλοίου.
  • Η προκαταβολή είναι  50€ και θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.  Εξόφληση μέχρι την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες η προκαταβολή και το συνολικό ποσό δε θα επιστρέφονται. Επίσης όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν καταβάλει την προκαταβολή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα βγαίνει από τη λίστα της εκδρομής. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή διότι ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5), αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 6948522375, 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s