28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Το Σαββατοκύριακο 8-9/4/2017 πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό Βόλου  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης. Η ομάδα  του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης έλαβε μέρος με 6 αθλητές οι οποίοι είχαν προκριθεί από τις 4/2/2017 στους προκριματικούς αγώνες. Η ομάδα  πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια, παραμένοντας μία από τις καλύτερες ομάδες αναρρίχησης στην Ελλάδα, πιστοποιώντας έτσι την ανοδική πορεία του Συλλόγου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Δ.Σ. θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές του Συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις δύο μέρες.

 

Ποιο συγκεκριμένα τα μετάλλια πήραν οι εξής αθλητές:

 

Στην κατηγορία της Προαγωνιστικής Α΄ Αγόρια ο Πάκος Ηρακλής 2η θέση αργυρό μετάλλιο στις ταχύτητες και 3η θέση χάλκινο μετάλλιο  στην γενική κατάταξη από τα δύο αγωνίσματα Δυσκολίας και Ταχύτητας.

 

Στην Κατηγορία των Ανδρών ο Βανικιώτης Κυριακος κατέλαβε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Στην Προαγωνιστική Α στα κορίτσια η Μιχαηλίδου Έλενα πήρε την 4η θέση στους αγώνες δυσκολίας και 5η στους αγώνες ταχύτητας και 4η θέση στην γενική κατάταξη. Η Κόκα Τατιάνα κατέλαβε την 10η θέση Ακόμα στην ίδια κατηγορία πήρε μέρος και η Αλεξάνδρα Ρουχωτά που κατέλαβε την 15η θέση. Στους Εφήβους ο Κυριαζής Γιώργος πήρε την 4η θέση στους αγώνες δυσκολίας, ταχύτητας και bouldering βγαίνοντας 4ος στην γενική κατάταξη.

 

Ακόμα αναμαίνεται να ανακοινωθούν από τη Ε.Ο.Ο.Α. τα αναλυτικά αποτελέσματα στις ταχύτητες από την 5η θέση και κάτω.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s