Αναρρίχηση στο Ναύπλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/07 η εκδρομή στο Ναύπλιο με τους μικρούς και μεγάλους αναρριχητές του συλλόγου να κάνουν αναρρίχηση στο πεδίο του Καραθώνα πάνω από την παραλία. Τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου απόλαυσαν την θάλασσα.

Πραγματικά τα παιδιά του συλλόγου εντυπωσίασαν με τις δυνατότητες τους στην αναρρίχηση βράχου, ενώ από την προηγούμενη ημέρα μία ομάδα είχεμεταβεί στο πεδίο για την προετοιμασία της αναρρίχησης. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από τους Παγκλέ Γιώργο, Κρανίτη Γιώργο, Κυριαζή Χρύσανθο, και από τα παιδιά Κυριαζή Γιώργο, Κυριαζή Ευθύμη και την Παυλοπούλου Μαρία.

Από το Σάββατο φάνηκε ότι υπήρχε μεγάλη όρεξη και καλή διάθεση για να αναρρίχηση αφού  όλοι έκαναν επικεφαλής αναρρίχηση σε αρκετά δύσκολες διαδρομές, με βαθμό δυσκολίας 4b μέχρι 5c. Για πρώτη φορά παιδιά – αθλητές  του συλλόγου έκαναν επικεφαλής αναρρίχηση σε διαδρομές με βαθμό δυσκολίας 5c. Συγκεκριμένα ο Ευθύμης και ο Γιώργος Κυριαζής έκαναν στο πεδίο Ανατολή στον Καραθώνα την διαδρομή «photosynthesis» 5c στα 20μ.  Ακόμα για πρώτη φορά και η Παυλοπούλου Μαρία, αθλήτρια του Συλλόγου, έκανε επικεφαλής αναρρίχηση σε διαδρομή με βαθμό δυσκολίας 4.  Η ομάδα αυτή διανυχτέρευσε σε σκηνές και την Κυριακή αφού έκαναν ένα πρωινό μπάνιο ανέβηκαν στο αναρριχητικό πεδίο του Καραθώνα και ετοίμασαν τις διαδρομές για τους υπόλοιπους.  Έχει σημασία να αναφέρουμε  ότι την προετοιμασία των διαδρομών την έκαναν τα παιδιά Γιώργος και Ευθύμης  Κυριαζής και η Παυλοπούλου Μαρία.

Την Κυριακή στις 10/7/2016 τα παιδιά του συλλόγου πραγματοποίησαν αναρρίχηση top rope στο πεδίο του Καραθώνα στις διαδρομές «Easy Corner» και «Ιοκάστη» δυσκολίας 4b. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν τα εξής: Λαδοπούλου Αιμιλία, Κόκα Τατιάνα, Αθανασόπουλος Ανδρέας και Μαρήλια, Αθανασάκης Μάνος, Κρανίτη Σταυρούλα, Παυλοπούλου Μαρία, Μαλάκης Παύλος και Βανικιώτης Πάρις.  Ακόμα από τους ενήλικες δοκίμασε με επιτυχία για πρώτη φορά και η Πατάκου Χρυσαυγή στην διαδρομή Easy Corner.

Στη δύσκολη διαδρομή “Go” με βαθμό δυσκολίας 5b στα 25 μέτρα, μπήκαν οι Γιώργος και Ευθύμης Κυριαζής και η Λαδοπούλου Αιμιλία. Επίσης στην ίδια διαδρομή μπήκαν και οι μεγάλοι της παρέας Βανικιώτης Κυριάκος, Κρανίτης Γιώργος, Παγκλές Γιώργος και ο Κυριαζής Χρύσανθος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s