Τουριστική-Πεζοπορική εκδρομή στην Κρήτη

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» θα πραγματοποιήσει Τουριστική-Πεζοπορική  εκδρομή στην Κρήτη από τις 22/8/16 μέχρι τις 27/8/2016.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 22/8/2016  συνάντηση στην πλατεία Ηρώ στις 19:45 και αναχώρηση από Πετρούπολη στις 20:00 για το λιμάνι του Πειραιά. Στις 22:00 αναχώρηση με το πλοίο Κύδων της ANEK Superfast για Χανιά. Άφιξη στο λιμάνι των Χανίων το πρωί στις 6:30.hania-enetiko-limani

Θα γίνουν τέσσερεις  διανυκ


τερεύσεις  στα Χανιά στο Hotel Kyriaki. Tην Πέμπτη 25/8/2016 θα πραγματοποιηθεί προαιρετική πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς. faraggi-samariasTο κόστος της εκδρομής είναι 280€ για τα μέλη και 290€ για τα μη μέλη. Σε αυτή την τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται καμπίνα στο πλοίο. Όποιος επιθυμεί καμπίνα το κόστος είναι +16€, δηλαδή αν κάποιος επιθυμεί να πάει και να έρθει σε καμπίνα θα πρέπει να υπολογίζει ένα επιπλέον κόστος 32€ το άτομο. Όποιος επιθυμεί να είναι σε τρίκλινο δωμάτιο το κόστος είναι 270€ ανά άτομο. Για παιδιά μέχρι 4ετών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά από 5 μέχρι 12 ετών το κόστος είναι 210€.

  • Η προκαταβολή για τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια και το ξενοδοχείο είναι 100€ και θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Πέμπτη  14 Ιουλίου. Εξόφληση μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουλίου. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες η προκαταβολή και το συνολικό ποσό δε θα επιστρέφονται. Επίσης όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν καταβάλει την προκαταβολή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα βγαίνει από τη λίστα της εκδρομής. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή προκειμένου ο Σύλλογος να προγραμματίσει τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια και τα δωμάτια στο ξενοδοχείο (ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος) και γενικότερα να οργανωθεί όσο γίνεται καλύτερα η εκδρομή.
  • Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5), αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 6948522375, 6973632190.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

– Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Kyriaki τριών αστέρων στα Χανιά με πρωινό. Διαμονή κυρίως σε δίκλινα δωμάτια ή τρίκλινα. Όλο το group θα βρίσκεται συγκεντρωμένο στον ίδιο όροφο / πτέρυγα του ξενοδοχείου. Όλες οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία καθόλη τη διάρκεια των εκδρομών.

– Αυστηρά επιλεγμένα λεωφορεία στην αποκλειστική διάθεση του group καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής, καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια οικονομικής θέσης για την διαδρομή ΠειραιάςΧανιά // ΧανιάΠειραιάς. Πολλαπλή ταξιδιωτική ασφάλιση με την INTERAMERICAN. Δυνατότητα άμεσης παρουσίας γιατρού στο ξενοδοχείο καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδρομής για όλες τις μέρες της διαμονής στην Κρήτη μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω συννημένο αρχείο.Πρόγραμμα εκδρομής ΚΡΗΤΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s