Ανακοίνωση για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το Δ.Σ. του «Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης» αποφάσισε τη συμμετοχή του συλλόγου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας. Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης στην παρέλαση και θα επιθυμούσαμε μια καλή παρουσία. Προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η συμμετοχή των μελών και αθλητών του συλλόγου μας.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παρέλαση θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 12 Μαρτίου, προκειμένου να γίνουν οι παραγγελίες για τις αθλητικές φόρμες. Το κόστος της αθλητικής φόρμας είναι 20€.
Την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σύλλογο κλήρωση μεταξύ των παιδιών τα οποία διακρίθηκαν στους αγώνες αναρρίχησης το Δεκέμβριο του 2015, για την εξάδα της σημαίας και το/τη σημαιοφόρο (3 αγόρια και 3 κορίτσια).
Την Παρασκευή 25 Μαρτίου το τμήμα της παρέλασης θα συγκεντρωθεί στον Σύλλογο στις 9:30. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν τις φόρμες της παρέλασης με το πορτοκαλί μπλουζάκι του συλλόγου από μέσα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 4 ετών.
Για δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5) και στα τηλ. 6948522375, 6973632190.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s