Βραβεύσεις παιδιών στον 3ο Αγώνα Αναρρίχησης Bouldering

Στον 3ο αγώνα αναρρίχησης Bouldering του «Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης» εκτός από την αναρρίχηση βραβεύτηκαν επίσης τα παιδιά που συμμετείχαν στις πεζοπορίες του συλλόγου και στα αθλητικά τμήματα του στίβου και του σκακιού.
Συνολικά βραβεύτηκαν 20 παιδιά για την συμμετοχή τους στις πεζοπορίες. Για το 2014 βραβεύτηκε η Κρανίτη Σταυρούλα και η Κέλη για την πιο υψηλή ανάβαση στην κορυφή του προφήτη Ηλία (1740μ). στο Κράθιον όρος (4 ½ ώρες ανάβαση). Για το 2015 βραβεύτηκε ο Ρουχωτάς Διονύσης και ο Κυριαζής Ευθύμης για την πιο υψηλή ανάβαση στην κορυφή Παλιόβορος (1296μ). στο Καλλίδρομο (σε 4 ½ ώρες ανάβαση). Συνολικά τα παιδιά που βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στις πεζοπορίες ήταν τα εξής: Κρανίτη Σταυρούλα, Φελέσκουρας Αλέξης, Κυριαζής Ευθύμης, Κόκα Τατιάνα, Λαδοπούλου Αιμιλία, Τζαβάρας Γιάννης, Κόλλιας Γιώργος, Ρουχωτά Αλεξάνδρα, Ρουχωτάς Διονύσης, Κυριαζής Γιώργος, Κέλη, Ασημακόπουλος Ορφέας, Καζούρης Βαγγέλης, Ζαχαρίου Αλέξανδρος, Αργυρόπουλος Χάρης, Αθανασάκης Μάνος, Κιτσαντά Μαριλένα και Φελεσκούρα Μαργιαλένα.
Για το τμήμα του Στίβου βραβεύτηκαν 8 παιδιά: Φελεσκούρας Αλέξη, Κυριαζής Ευθύμης, Αργυρόπουλος Χάρης, Φουρνάκης Γρηγόρης, Ζησιμάτος Νικήτας, Γκουρβέλου Βάσια, Φελεσκούρα Μαργιαλένα και Ρουχωτά Αλεξάνδρα. Επίσης βραβεύτηκε για την 2η θέση στα 5.000μ. ανώμαλου δρόμου στους αγώνες της Αθλητικής Άνοιξης 2015 η αθλήτρια του συλλόγου Δελατόλα Αντωνία.
Για το Τμήμα Σκάκι βραβεύτηκαν για την συμμετοχή καθώς και την κατάκτηση της 12ης θέσης στους αγώνες «Κύπελλο Χειμώνας 2015» ο προπονητής και παίχτης της ομάδας Γεωργελές Χρήστος καθώς και οι: Χουλιάρας Γιώργος, Χουλιάρας Νικόλας, Κυριαζής Γιώργος, Κυριαζής Ευθύμης, Βαβίτη Έφη και Κυριαζής Χρύσανθος.

Η Διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα παιδία για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθεί ακόμα περισσότερες επιτυχίες και ακόμα ψηλότερες κορυφές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s