Ενημερωτικό

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» έχει συμπληρώσει δύο χρόνια λειτουργίας και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Η μαζική συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα έχει δώσει ώθηση αλλά και κίνητρο στη Διοίκηση του Συλλόγου να συνεχίσει ανεβάζοντας τον πήχη. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 17 αναβάσεις σε κορυφές, οι τέσσερεις πάνω από τα 2000μ. (Ταΰγετος 2407μ., Ντουρντουβάνα κορυφή Τριανταφυλλιά 2109μ., και σε δύο κορυφές στον Όλυμπο στα 2803μ. και 2475μ. αντίστοιχα), 12 ορεινές πεζοπορίες, καθώς και δύο εκδρομές στο εξωτερικό (Bansko Βουλγαρίας και Ιταλία). Επιπλέον έχει διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο για την ασφάλεια και τον απαραίτητο εξοπλισμό στο βουνό.

Για να μπορέσει κάποιος να γίνει μέλος του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης και να συμμετέχει στις δραστηριότητές του απαιτείται:

  • Αίτηση
  • 2 πρόσφατες φωτογραφίες
  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Υπογραφή Δήλωση Ατομικής Ευθύνης

Η εγγραφή κοστίζει 3€ και 12€ η ετήσια συνδρομή(1€ το μήνα) σύνολο 15€ και έχει έκπτωση στις πεζοπορίες. Κάθε μέλος του Συλλόγου για να θεωρείται ενεργό θα πρέπει κάθε χρόνο να δίνει την ετήσια συνδρομή του που είναι στα 12€.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι τα εξής:

  • Τμήμα Αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες στην αναρριχητική πίστα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5). Η πίστα έχει εμβαδό 85 τ.μ. (4,5 μ. ύψος, με δυνατότητα αναρρίχησης και στο ταβάνι με αρνητική κλίση, 12 μ. τραβέρσα, 460 πιασίματα) και λειτουργεί καθημερινά 10:00-12:00 το πρωί και 18:00-22:00 το βράδυ. Το Σάββατο το πρωί 10:00-12:00 και το απόγευμα 18:00-20:00. Η συμμετοχή στο τμήμα αναρρίχησης είναι 15€ μηνιαίως (ειδικές προσφορές για περισσότερους μήνες).
  • Τμήμα σκάκι για παιδιά και ενήλικες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 11:30-13:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Κολυμβητήριου (Ελαιών και Κ. Βάρναλη).
  • Τμήμα Στίβου για παιδιά, προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές και Αστυνομία. (για τα παιδιά:την Τετάρτη 20:30 και την Παρασκευή 16:45)
  • Τμήμα cross training (ομαδικά και ατομικά προγράμματα)
  • Τμήματα Pilates και Yoga (σύνολο 7 ώρες εβδομαδιαίος)

Οι δραστηριότητες του συλλόγου πραγματοποιούνται από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5).

Το πρόγραμμα της αίθουσας του ΠΟΣΠ θα το βρείτε εδώ….

programm

Οι δραστηριότητες του συλλόγου πραγματοποιούνται από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s