Λίμνη Δόξας 12-13 Ιουλίου 2014

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα επισκεφτεί την Λίμνη Δόξας σε μια διήμερη εξόρμηση στις 12-13 Ιουλίου. Επειδή όμως αρκετοί από τα μέλη μας εξέφρασαν την επιθυμία να γίνει και μια μονοήμερη εκδρομή, παρακαλώ όπως απαντήσατε στο email όσοι ενδιαφέρεστε ή καλέστε τα τηλ:6948522375-6973632190, έτσι ώστε να κανονίσουμε πούλμαν για το Σάββατο 12 Ιουλίου.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου πραγματοποιηθεί μία μικρή πεζοπορική διαδρομή εύκολη στο Δάσος και δίπλα στην Λίμνη. Θα υπάρχει χρόνος ακόμα και για μπάνιο στη λίμνη, για όσους θα έρθουν με το πούλμαν. Μετά στο χωριό Γκούρα για φαγητό και επιστροφή στην Πετρούπολη.

Όσοι θα διανυχτερεύσουν σε σκηνές το Σάββατο 12 Ιουλίου το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στήνουν τις σκηνές το πρωί τακτοποιούν τα απαραίτητα για την διαμονή τους σε ελεύθερο κάμπινγκ στο δάσος σε συγκεκριμένο χώρο.

Το πρόγραμμα είναι ελεύθερο για μπάνιο στην λίμνη όπως κάνουμε κάθε χρόνο.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου το πρωί στις 7:00 ξεκινάμε ανάβαση στην κορυφή Μαδερό 2143μ. και αν μας το επιτρέψει ο χρόνος και στην διπλανή κορυφή Νησί που είναι και αυτή πάνω από 2000μ.

Επιστροφή στην κατασκήνωση φαγητό μαζεύουμε το χώρο και επιστρέφουμε στην Πετρούπολη.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στους αγώνες Τριάθλου που είναι το Σάββατο στις 18:00, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από πριν μέχρι 4 Ιουλίου 14:30 (Transitionsports 3).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s