Ο Σύλλογος

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» ιδρύθηκε με κύριο σκοπό, την ενασχόληση με την πεζοπορία σε βουνά, να φέρει πιο κοντά ένα κόσμο με την φύση και τα βουνά της Ελλάδα.

Οι δραστηριότητες του συλλόγου σχετίζονται με τα βουνά και την ορεινή φύση την ορειβασία σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις όπως αναβάσεις, ορεινή πεζοπορία, αναρρίχηση, αλπινισμός, αναβάσεις υπερυψηλών βουνών, ακόμα με την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Σύλλογος σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα ανεβαίνει σε διάφορα βουνά θα πραγματοποιεί πεζοπορίες απλές αλλά και πιο δύσκολες. Θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν στις πεζοπορίες άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο ΠΟΣΠ θα πραγματοποιήσει σεμινάρια και σχολές για την καλύτερη εξοικείωση και γνώση του βουνού. Κάποια βασικά για το αντικείμενο που θα ασχοληθούμε σαν Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος περιγράφονται παρακάτω

Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18° έτος της ηλικίας τους. Τα μέλη πληρώνουν εγγραφή 3€, μία φορά όταν εγγραφούν στην αρχή σαν νέα μέλη. Το ύψος της ετήσιας συνδρομής είναι 12€ ή 1€ το μήνα.

Στις δραστηριότητες του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει ανεξάρτητα αν είναι μέλος η όχι του συλλόγου. Τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν με μικρότερο οικονομικό κόστος και σε πολλές δωρεάν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης:

Πρόεδρος: Καραγιαννάκης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Κυριαζής Χρύσανθος

Γραμματέας: Βαβίτη Γαρυφαλλιά

Ταμίας: Τσόλη Αντιγόνη

Μέλη του Δ.Σ.(έφοροι):

Σίμος Ευάγγελός

Κολοβός Κωνσταντίνος

Παπαδάτου Νικολέτα.

Η έδρα του Π.Ο.Σ.Π. είναι στο Κολυμβητήριο Κ. Βάρναλη & Ελαιών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s