Πεζοπορική-τουριστική εκδρομή στην Άνδρο

Ο «Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (26-28/05/2018) θα πραγματοποιήσει πεζοπορική-τουριστική εκδρομή  στην ΑΝΔΡΟ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5/2018 Συνάντηση στις 6:00 στην πλατεία Ηρώ, και αναχώρηση στις 6:15 από ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ για το λιμάνι της Ραφήνας – ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ – ΚΟΡΘΙ – ΜΠΑΤΣΙ.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2018 ΑΝΔΡΟΣ – ΜΑΙΝΗΤΕΣ – ΑΠΟΙΚΙΑ – ΦΕΛΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τις Μαίνητες όπου θα δούμε τις πήγες με τα λιοντάρια στην συνέχεια επίσκεψη στα Αποίκια και στο εργοστάσιο της Σάριζα.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί προαιρετική πεζοπορία (Από Χώρα Άνδρου – Βουρκωτοί με παράκαμψη στους καταρράκτες Πυθάρας, Διάρκεια 2 ½ με 3 ώρες 8χιλ. Υ.Δ. +419μ.). Στην συνέχεια φαγητό στο Φελλό και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 28/5/2018 ΑΝΔΡΟΣ – ΠΙΤΡΟΦΟ-ΡΑΦΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Πιτροφό όπου υπάρχει το μουσείο ελιάς και επίσκεψη στην Μονή Παναχράντου. Αναχώρηση από το λιμάνι του Γαύριου. Ελεύθερος χρόνος ως την επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Επιστροφή στην Πετρούπολη αργά το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Μεταφορές  – περιηγήσεις – εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Άνδρος-Ραφήνα σε οικονομική θέση. Δύο (02) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Άνδρο. Πρωινό μπουφέ. Αρχηγό εκδρομής. Ασφαλιστική ταξιδιωτική κάλυψη. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. Εισόδους σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο, Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου

  • Το κόστος της εκδρομής είναι 165€ για τα μέλη του Π.Ο.Σ. Πετρούπολης και 170€ για τα μη μέλη, και περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο (το μονόκλινο είναι +40€).
  • Το κόστος για τα παιδιά μέχρι 3ετών δωρεάν. Από 4 ετών και πάνω κανονικά (τα παιδιά θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με τους δύο γονείς, αν είναι ένας ενήλικας και ένα παιδί τότε το κόστος είναι σαν να είναι δύο ενήλικες) για οικογένεια με δύο παιδιά θα υπάρχει κάποια έκπτωση θα ανακοινωθεί.
  • Η προκαταβολή για τα δωμάτια είναι 50€ και θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα 30 Απριλίου. Εξόφληση μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες η προκαταβολή και το συνολικό ποσό δε θα επιστρέφονται. Επίσης όποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν καταβάλει την προκαταβολή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα βγαίνει από τη λίστα της εκδρομής. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή διότι ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μπότσαρη 5), αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 6948522375, 6973632190.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής στο παρακάτω συννημένο αρχείο

3 ΗΜΕΡΗ ΑΝΔΡΟΣ